Новини

 • Благотворителен семинар ЮМЕЙХО (YUMEIHO) и ЕЙДЖЪЛ (AGEL) - перфектното съчетание за здраве, красота и виталност, Бургас 04.11.2016 (петък) - 18:00

  upload.581c0b6ac4b0a7.35756034.jpgИскате ли да сложите край на болките в гърба, шията, мускулите и ставите, като премахнете тяхната първопричина бързо, ефективно и ефикасно с природни методи и субстанции? Искате ли да изправите и да подобрите стойката си, и да изглеждате по-високи и по-слаби? Искате ли да постигнете наистина ИЗЦЕЛЕНИЕ и да се справите с хроничните си здравословни проблеми, тревожността, умората и депресията? Искате ли да се докоснете до някои от най-ревностното пазени тайни в древността и до революционните достижения на науката в областта за възстановяване и запазване на здравето, красотата, младостта и виталността на Човека?

 • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

  ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

 • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

  Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

 • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

  upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

 • Интензивен курс по YUMEIHO (ЮМЕЙХО) - теория и масажна практика (Въведение)

  International Certificate in YUMEIHO (YUMEIHO CENTRE - Dokuzanov & Co.)Този курс е за всички, които искат да използват метода с некомерсиална цел и да помагат на своите близки - както за начинаещи масажисти, така и за тези, които нямат специално образование. Курсът е изключително помагало за всички хомеопати, които след дългогодишна практика са достигнали както Анджела Нийдхам до прозрението, че хомеопатията е слабо ефективна, когато Жизнената енергия на човек е блокирана следствие на разместване на прешлените на гръбначния му стълб и в същото време са блокирани и елиминационните му канали. Курсът е за почитателите на всички нюанси и елементи на Йога, но най-много биха го оценили привържениците на Кундалини Йога. Курсът е за всички, които искат да се докоснат до най-тайнствените и най-ефективните практики за здраве на даоистките и тибетските лами.

 • Весела Коледа и Щастлива Нова 2015 година!

  upload.549c54ef1ddac5.81447450.pngЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ЧЕСТИТА И ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ! Нека в Най-вълшебната нощ се сетим за чудесата, които всъщност можем ежедневно да правим. Не чакайте Дядо Коледа и Снежанка, а бъдете като тях през цялата година! Отворете сърцата си, обичайте и бъдете обичани! Приемайте и отдавайте Любов, защото БОГ Е ЛЮБОВ, А ТОЙ ЛЕКУВА ВСИЧКО! Преживейте всичко онова, което ще си пожелаете в Святата Коледна вечер! НЕКА СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ ВИ!

 • Лятна програма на ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко.

  upload.53da575e144535.25562850.jpgОт 6-ти до 17-ти август 2014 г. кабинетът ни на ул. Веслец 24 няма да работи. Ще провеждаме ЮМЕЙХО Ваканция в Слънчев бряг.

 • Курс за обучение - Класическо YUMEIHO, теория и масажна практика.

  upload.53d0c02c5747a4.26652560.jpgYUMEIHO не може да се изучи в рамките на един или няколко курса. YUMEIHO се учи цял живот и изисква себеотдаване. И както казват на Изток да се прави с трите „H”: Heart (Сърце/Любов), Head (Глава/Ум), Hands (Ръце). Всеки, завършил курса получава шанс за пълно благополучие.

 • Нашите летни изненади за Вас

  Нашите летни предложения за Вас!Предложения за родители, учители, възпитатели, треньори на деца, студенти, пътешественици, туроператори, собственици и мениджъри на фирми и спортни клубове.

 • Оздравително ЮМЕЙХО училище за деца, студенти и родители - лагер Море 2014

  upload.53920cdd790709.44829948.jpgИмате ли деца, които бързо се уморяват, имат чести главоболия и са разсеяни? Имате ли деца, които трудно заспиват, трудно се събуждат? Имате ли деца, които често отсъстват по здравословни причини от учебни занятия? Имате ли деца, които са с нарушение на телесното тегло (пълни или много слаби)? Имате ли деца с нарушена осанка и гръбначни изкривявания (сколиоза, кифоза, кифосколиоза) Това предложение е именно за тях!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.