Цени

Услуги  Цена / лв  Информация
Измерване Центъра на тежестта и съответната консултация  40 лв  Продължителност: 20 - 30 мин
 Симулаторни тренировъчни програми за корегиране Центъра на тежестта  40 лв  Продължителност: 20 - 30 мин
 Йонна Детоксикация
Забележка: Препоръчителен брой 25 процедури (при тежки заболявания може да достигне до 70 процедури)  
 40 лв    продължителност: 1 час
 Антипаразитна процедура
Забележка: Пълната антипаразитна програма изисква 45 процедури     
 40 лв  продължителност:
1 час и 30 мин.
 Вибростенд (уред за покачване на ЧИ-енергията)
Забележка: по програма  
 20 лв  продължителност:
от 10 мин. до 40 мин.
Консултация 140 лв.


продължителност:
1 час и 30 мин.
 

 

ЮМЕЙХО + екзотичен масаж с етерични масла

 

140 лв. продължителност: 1 час 
ЮМЕЙХО профилактика с абонамент 150 лв.
 

 

продължиъелност:
1 час и 30 мин. 

 

 ЮМЕЙХО цялостна сесия

 


   
   700 лв
(цената е за 1 сесия)
продължителност: 6 - 7 часа
Включва: интервю, снемане на случая, диагнсотика, консултация, измерване Центъра на тежестта, ЮМЕЙХО процедура от специалист с 20-годишна практика  по ЮМЕЙХО, детоксикираща процедура, антипаразитна процедура, повишаване на енергията Чи с вибростенд, РЕЙКИ (дава се по време на ЮМЕЙХО сесията), препоръки за хомеопично лечение, изготвяне на индивидуална хранителна програма, избор на най-подходящите за случая хранителни добавки и радиестезичното им тестване, препоръчителен режим на хранене и живот.
 ЮМЕЙХО обучение с диплома от Института по превантивна медицина – Токио      3600 лв
(без ДДС)   
 продължителност:
общо 200 учебни часа;
36 часа/седмично без неделя

 

  VIP карти

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ЕЛИТА И СЕ ПОЧУВСТВАЙТЕ КАТО ЕЛИТНИТЕ СПОРТИСТИ, РУСКИТЕ КОСМОНАВТИ И ОЛИГАРСИ, ТОП МОДЕЛИТЕ И МНОГО ОТ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИТЕ ЛИЧНОСТИ,  КОИТО ПОЛЗВАТ И СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ С ПОМОЩТА НА ЮМЕЙХО.

При закупуване на ЗЛАТНА ВИП КАРТА (GOLD VIP CARD) спестявате 10% от реалната цена на всички услуги на ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР - София в продължение на една година.
Допълнителен абонамент (важи само за клиенти с българско гражданство) от 10 €/мес. Ви дава още 10 % отстъпка, т.е. 20% отстъпка от всички услуги на ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР за 1 година напред. Абонаментът се заплаща за период от 1 година наведнъж и е на стойност 120 €. САМО СЕГА!!!

Ако вече имате валидна ЗЛАТНА ВИП КАРТА или  закупите такава сега, Вие имате уникалната възможност да се възползвате от специалните промоции, които предлагаме на нашите ВИП-клиенти. С картата можете да предплатите до 21.10.2011г. произволен брой избрани от Вас услуги и процедури, като за всяка от тях ще получите по още една като ПОДАРЪК от нас!
Впечетляващ двоен подарък ЮМЕЙХО процедура – плащате една на стойност 350 €, получавате две и спестявате 175 € на процедура.

Процедурата включва интервю, диагностика, консултация и ЮМЕЙХО (YUMEIHO) сесия, проведена от г-н Лука Докузанов – IV степен YUMEIHO с двадесетгодишна практика.
Хронична умора, болки в гърба, изкривяване на гръбначния стълб, сколиоза, кифоза, главоболие, депресия, неврози, психо-емоционално напрежение, наднормено тегло и затлъстяване, храносмилателни проблеми, импотентност, безплодие, намалено либидо - това са само някои от над 190-те заболявания, за които ЮМЕЙХО Ви помага да се справите.

Вие решавате колко процедури да закупите, но оптималният им брой е 25! Нашият 20-годишен опит показва, че при 95% от хората след 25 качествено направени ЮМЕЙХО сесии се наблюдават задължителните за всяко лечение характерни кризи на физическо, психо-емоционално и умствено ниво. След тези кризи състоянието на организма трайно се подобрява и не се наблюдава завръщане на старите симптоми и проблеми.

При закупуване на пакет от 25 ЮМЕЙХО сесии  като БОНУС получавате още: Измерване на Центъра на тежестта на човека, измерване на теглото, на BMI (Body Mass Index) - Индекс на телесната маса (ИТМ), стабилността (равновесието) и биологическата възраст преди и след процедурите, Йонна Детоксикираща програма за извличане на токсини и шлаки от организма, Прграма за повишаване на енергията Чи, Пълна Антипаразитна програма.

Какво печелите при закупуване на Пакет ЮМЕЙХО сесии с VIP CARD и годишен абонамент?
Вие избирате удобно за Вас време за провеждане на сесиите без да се начислява надценка за работа в извънработно време, в почивни дни и официални празници;
 

  • При закупуване на пакет от 10 до 20 сесии ползвате допълнителна 5% отстъпка (т.е. общо 25% отстъпка);
  • При закупуване на пакет от 20 до 25 сесии, ползвате допълнителна 10% отстъпка (т.е. общо 30% отстъпка);
  • При закупуване на пакет от 25 и повече сесии, ползвате допълнителна 15% отстъпка (т.е. общо 35% отстъпка).
     

 

ГАРАНЦИИ
ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ!
Ако до 25-та процедура не настъпят подобрения и регресия на проблема – парите се връщат.
Присъединете се и променете живота си ДНЕС!
100% ДИСКРЕТНОСТ

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.