Благотворителен семинар ЮМЕЙХО (YUMEIHO) и ЕЙДЖЪЛ (AGEL) - перфектното съчетание за здраве, красота и виталност, Бургас 04.11.2016 (петък) - 18:00

Искате ли да сложите край на болките в гърба, шията, мускулите и ставите, като премахнете тяхната първопричина бързо, ефективно и ефикасно с природни методи и субстанции? Искате ли да изправите и да подобрите стойката си, и да изглеждате по-високи и по-слаби? Искате ли да постигнете наистина ИЗЦЕЛЕНИЕ и да се справите с хроничните си здравословни проблеми, тревожността, умората и депресията? Искате ли да се докоснете до някои от най-ревностното пазени тайни в древността и до революционните достижения на науката в областта за възстановяване и запазване на здравето, красотата, младостта и виталността на Човека?

ИСКАТЕ ЛИ ДА ЖИВЕЕТЕ ЖИВОТА СИ И ДА МУ СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ?

Звучи, все едно да вярвате в чудеса, нали?
НЕ Е ЧУДО, А РЕАЛНОСТ!
Можете лесно да постигнете всичко това благодарение на ЮМЕЙХО (YUMEIHO) и ЕЙДЖЪЛ (AGEL), и наистина да повярвате, че чудесата наистина се случват!

Искате ли да разберете как се случва това?
Заповядайте на Благотворителния семинар на Академия на здравето Свети Лука и ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко. с AGEL – Bulgaria под егидата на ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР „МАГНОЛИЯ“ – гр. Бургас, на който Лука Докузанов, Детелина Докузанова, Ваня Тонева и Никола Дупчев ще Ви помогнат да разберете как да се справите с проблемите си и да стане по-здрави, по-красиви, магнетични, секси, жизнени и витални.
Направете важна крачка към Вашето здраве и благополучие, и можете да предотвратите за в бъдеще, или да решите куп сериозни здравословни проблеми, болки и скованост в тялото!
Ако четете тези редове, Вие наистина сте сред щастливците, научили за този Семинар. Може да решите, че това не Ви интересува и че Вие сте от 0,02% от хората по света, които са с перфектно здраве и наистина не се нуждаят от ЮМЕЙХО (YUMEIHO), но дори и да е така, се нуждаете отAGEL, за да поддържате това перфектно здраве и да забавите естествените процеси на стареене в организма.
Свободата на избора ни е дадена Свише и ако вие, четейки тези редове решите да не дойдете на Семинара, то споделете тази информация с най-скъпия за Вас Човек и той-ще Ви бъде благодарен през целия си живот.

СЕМИНАРЪТ Е БЕЗПЛАТЕН, НО МЕСТАТА В ЗАЛАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!
Моля, ако желаете да присъствате на Благотворителния семинар ЮМЕЙХО (YUMEIHO) и ЕЙДЖЪЛ (AGEL) - перфектното съчетание за здраве, красота и виталност, осигурете своето място, като попълните формата за записване на този линк.
 
ПО-ДОБРЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ С 20 ГОДИНИ ПО-МЛАДИ, ОТКОЛКОТО ДА ТЪРПИТЕ ДВАДЕСЕТГОДИШНИ БОЛКИ!
НЕ СЕ БАВЕТЕ!
ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА И ПОКАНЕТЕ ВАШИТЕ БЛИЗКИ!
Моля,  СПОДЕЛЕТЕ тази изключително важна информация с приятелите и семейството си .
 
 
 
За информация: Виолета Ябълкова – GSM: 0877 111 903; 089 444 3273;  
                                                                 Холистичен център „МАГНОЛИЯ”                                                                  
                                                                 ул. Цар Петър 17, ет. 3(срещу Водната палата)
                                                                 гр. Бургас – 8000
                                                                 E-mail: magnoliya.hc@abv.bg
 
 
www.yumeiho-centre.com
www.yumeiho-bg.com
© Academy of Health Saint Luka Ltd., YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.
Health of Japan
 

 

Дата: 04.11.2016, 06:08 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.