Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Академия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Китайците се готвят да посрещнат Годината на Козата, която започва на 19 февруари. Честването на Нова година в Китай ще продължи 15 дни и ще приключи на 5 март с фестивал на фенерите. Годината на Козата завършва на 7-ми февруари 2016 г.
В китайската астрология има 12 зодиакални животни за всяка лунна година в 12-годишен цикъл: Плъх, Бик , Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Коза, Маймуна, Петел, Куче и Свиня.
2015 г. е годината на дървената Коза, като всяко животно се свързва и с един от петте елемента: метал, дърво, вода, огън и земя. В сравнение с други видове кози, дървената коза е по-нежна и мила.
Характеристики на Козата
По своята същност Козите са кротки, романтични и новатори. Те обикновено постигат целите си, като са творчески, състрадателни и внимателни. Козите не пилеят пари, но купуват модни артикули за да поддържат добър външен вид.
Хората, родени в тази година, обикновено са срамежливи, стабилни и отзивчиви. Те имат изострено чувство за справедливост. Въпреки че изглеждат нежни, те са настойчиви и са в състояние да защитават мнението си.
Те са сдържани и тихи, прекарват много време в мислене. Въпреки че Козите не биха имал нищо против да се позабавляват в компания, те не обичат да бъдат в центъра на вниманието.
Козата е едно от най-популярните зодиакални животни. От древни времена хората са използвали космите и за да правят калиграфски четки, а от кожата и са правили дрехи.
Добро здраве
Козите с ведрия си и спокоен характер имат по-малко здравословни проблеми. За да поддържа добро здраве, те ядат пресни органични храни и избягват червеното месо.
Китайското название на Козата Янг ? също така означава и овца.
– Щастливи цветове: кафяво, червено, виолетово.
– Щастливи числа: 2 и 7.
– Щастливи цветя: карамфили, иглики.
– Годините на Козата: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027.

Също, както при ЮМЕЙХО (YUMEIHO), Годината на Овцата ще ви накара да преосмислите живота си, ще промените мнението си за много неща. Може би това ще бъде годината на фундаменталната промяна - например да смените работното място, да се преместите, да се отървете от лошите навици. Много промени идват и в кариерен план, но е възможно да останете неразбрани и да имате конфликти с вашите началници и колеги. Но не се разстройвайте, защото новото място ще бъде по-привлекателно.
НЕКА ЧУДЕСАТА, КОИТО СЕ СЛУЧВАТ НА ВСЕКИ ДА СА ПРЕЗ ЦЯЛАТА НОВА ГОДИНА НА КОЗАТА!
Отделете време да обичате и да бъдете обичани - това е най-големият дар!
Отделете време да се смеете, защото това е музиката на Душата!
Отделете време да мечтаете ...! Защото Мечтата е онази истина от нас, която прави Живота ни голям.
Отделете време за своите ПРИЯТЕЛИ! Защото Приятелите са едно от най-стойностните неща в Живота и Истинските Приятели остават, дори когато всички други са ви изоставили ...
Обградете се с хора, които ви правят наистина щастливи! Хора, които ви карат да се усмихвате. Хора, които са насреща, когато имате нужда от помощ. Хора, които никога няма да се възползват от вас и които непрекъснато ви доказват, че ги е грижа за вас.
ТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ И НЕКА БЪДАТ ЧАСТ ОТ ВАШИЯ ЖИВОТ!
БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ ПРОМОЦИИ ПО СЛУЧАЙ НАСТЪПВАЩАТА КИТАЙСКА ГОДИНА НА СИНЯТА (ЗЕЛЕНАТА) ДЪРВЕНА КОЗА (ОВЦА)!

© Academy of Health Saint Luka Ltd., YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.
Health of Japan
www.yumeiho-centre.com
www.yumeiho-bg.com

 

Дата: 18.02.2015, 23:35 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.