ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

НЕКА ПРЕЗ ГОДИНАТА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА НАИСТИНА СМЕ ОТ ТЕЗИ, КОИТО С ПРИКЛЮЧЕНСКИЯ СИ ДУХ И С НЕОБХОДИМИТЕ НИ МОТИВАЦИЯ, ВДЪХНОВЕНИЕ, ЖЕЛАНИЕ, ЕМОЦИИ И СТРАСТ ПРОМЕНЯТ СВЕТА КЪМ ПО-ДОБРО, ПРАВЕЙКИ И НАЙ-ДРЕБНИТЕ НЕЩА НЕПРЕХОДНИ!
НЕКА С ДУХОВИТОСТ СЛЕДВАМЕ ПРИЗВАНИЕТО СИ, РЕАЛИЗИРАЙКИ МЕЧТИТЕ СИ, КАТО ПРАВИМ ТОВА, КОЕТО ОБИЧАМЕ С ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАМЕ!

Някои индивиди непрекъснато се стремят да заприличаме на тях, „правейки ни на маймуни”…
Нека тази тенденция все повече намалява с времето и нека всеки от нас запазва индивидуалността, и уникалността на личността си!
Амин!

Лука Докузанов - Управител и Екипът на Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко.

www.yumeiho-centre.com
www.yumeiho-bg.com
© Academy of Health Saint Luka Ltd., YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.
Health of Japan

Дата: 11.02.2016, 00:08 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.