Обучение

ЮМЕЙХО (YUMEIHO) - ОБУЧЕНИЯ

YUMEIHO не може да се изучи в рамките на един или няколко курса.
YUMEIHO се учи цял живот и изисква себеотдаване.
И както казват на Изток, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) е нужно да се прави с трите „H”:
Heart (Сърце/Любов), Head (Глава/Ум), Hands (Ръце).
Всеки, завършил курса получава шанс за пълно благополучие.

 

I. Формат „Въведение – Класическо ЮМЕЙХО (YUMEIHO), теория и масажна практика”

 

Този курс е за всички, които искат да използват метода с некомерсиална цел и да помагат на своите близки - както за начинаещи масажисти, така и за тези, които нямат специално образование.
Курсът е изключително помагало за всички хомеопати, които след дългогодишна практика са достигнали както Анджела Нийдхам до прозрението, че хомеопатията е слабо ефективна, когато Жизнената енергия на човек е блокирана следствие на разместване на прешлените на гръбначния му стълб и в същото време са блокирани и елиминационните му канали.
Курсът е за почитателите на всички нюанси и елементи на Йога, но най-много биха го оценили привържениците на Кундалини Йога.
Курсът е за всички, които искат да се докоснат до най-тайнствените и най-ефективните практики за здраве на даоистките и тибетските лами.


Курсът дава възможност:

• да разберете метода и неговата дълбока същност и философия
• да придобиете умения и да работите с основните масажни техники
• да диагностицирате близките си
• да започнете да оказвате помощ и превенция на семейството и приятелите си
• да прилагат програми за рехабилитация – за близки след тежко боледуване, след прекаран инсулт/ инфаркт, за деца с гръбначни изкривявания, хора с ДЦП и др. здравословни проблеми

КУРСЪТ Е НАЧАЛО ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ ПРОФЕСИОНАЛНО С ЮМЕЙХО!

Курсът е Интензивен

Продължителност: 9 дни, 60 учебни часа
Начало: 23.05.2015 г.
Край: 31.05.2015 г.
Цена: 1000 лв. (без ДДС) с издаване на International Certificate in YUMEIHOInternational Certificate in YUMEIHO


За да заявите участието си в курса, трябва да изпратите Автобиография и Мотивационно писмо (защо искате да учите, вашата лична мотивация) на е-мейл: info@yumeiho-bg.com или да ни се обадите (виж раздел Контакти). Решението за участие се извършва след кратко интервю.

 

II. Формат "YUMEIHO Начало"
 

Програмата за обучение по YUMEIHO /ЮМЕЙХО/ на Академия на Здравето Свети Лука ООД е на база 36 часа седмично / без неделя/. Минималният брой учебни часове са 160, но за по-добрата теоретическа и практическа подготовка те често нарастват до 200.
През годините тази схема е показала най-голяма ефективност и резултативност.

 

Още подробности за курса

Готови сме да се съобразим с желанията на курсистите и заедно да изберем оптимална схема за провеждане на занятията.
Обучението включва:
- теория и практика на масажни техники за I-ва степен ЮМЕЙХО;
- теория и практика на диагностика и наместващи техники за II-ра степен ЮМЕЙХО;
- изпит за I-ва степен ЮМЕЙХО.

Изпитите за І-ва степен се полагат непосредствено след приключване на обучението. При успешно завършване на курса се издава Диплом за I-ва степен ЮМЕЙХО от Института по превантивна медицина – Токио. За полагане на изпит за II-ра степен ЮМЕЙХО, се изисква активно практикуване в рамките на една календарна година и участие в задължителен едноседмичен семинар, непосредствено преди изпита.
 

Изискванията към кандидатите са да имат навършени 18 години към датата на изпита, да имат завършено средно образование, да имат нужната мотивация, да имат силно желание, воля и търпение да изучават ЮМЕЙХО. Да са постоянни и да се явяват на задължителните атестационни изпити на всеки 3 години.


Цената на обучението е 1800 евро без ДДС.
Плащането може да се извършва само по банков път.
Банкова сметка на Академия на Здравето Свети Лука ООД:    

Централна Кооперативна Банка АД
IBAN    BG88 CECB 9790 14A2 8506 00
BIC    CECBBGSF
*Забележка : Академия на Здравето Свети Лука ООД осигурява преференциялен кредит по програма „Обучение”.

 

Защо точно тази цена?

Преди да заговорим за цени, трябва да започнем със стойността.
Стойноста е оценката на отделния човек за ефектите, които би му дало някакво очаквано негово или външно действие. Всеки, който е запознат поне малко с философията YUMEIHO или е наблюдавал демонстрация на терапията, е наясно с дълбоката същност на учението, сложността на техниката и голямата отговорност на практикуващия. Да помислим заедно – за какво време бихте могли да чуете, разберете, усвоите и придобиете увереност да прилагате ЮМЕЙХО. ЮМЕЙХО не е масаж. Знаем за курсовете, който се провеждат за 5-7дни и са на така наречената „достъпна цена”. Неведнъж са ни питали, защо не сме като тях. Отговорът ни: Не ние трябва да сме като тях, а те трябва да заприличат на нас. Академия на Здравето Св. Лука ООД си е поставила Амбицията да въведе СТАНДАРТ в ЮМЕЙХО-терапията (или дейността). Ние не се конкурираме с другите, правим това, което те не могат.
Ако стойността изобщо е измерима, това става в главата на действащия индивид. Вие имате свободата да избирате, а ние възможността да Ви предложим Оригинала.

 

Защо можете да ни се доверите и какво още (освен цената) ни отличава от дугите:

1.Истинската философия на лечение чрез ЮМЕЙХО в България никъде не я дават, не може да се прочете и в книгите. Тук ще получите не само професионално и отговорно, но и задълбочено обучение. Например ще се научите да разпознавате лечебните кризите от влошаване на състоянието на клиента. Връзката между учител-ученик е за цял живот и ние се стремим курсистите да получат такова обучение, че да надминат учителя си – което би било гордост за всеки учител.

2. При нас получавате Ноу-Хау. Често сме се сблъсквали с пренебрежително отношение на хора от официалната медицина, заради липсата на стандарт. Както вече отбелязахме, усилията ни са насочени към утвърждаване на Стандарт в ЮМЕЙХО, който да е добър и да мултиплицираме по света.

3. Освен обучение всеки курсист получава наместване на Центъра на тежестта.
Въпреки че курсът няма за цел постигане терапия на обучаващите, следвайки духа и традицийте на ЮМЕЙХО, ние се стремим всички наши курсисти да завършат по-балансирани, по-хармонизирани и с по-малко проблеми.

4. Фирмата запазва правото си на надзор и осигурява задължителен 6-месечен стаж на всички завършили курсисти, както и съдейства за бъдещи техни професионални изяви и реализации.

 


Курсът се провежда от Лука Докузанов – IV степен YUMEIHO, ученик на Масайуки Сайонджи и Сорин Ига.

 

За повече информация:

ACADEMY OF HEALTH SAINT LUKA Ltd.
YUMEIHO CENTRE - Dokuzanov & Co.
24, Veslets Str. 
Sofia - 1000, BULGARIA
Tel./Fax: +359 2 983 65 18;
GSM: +359 887 480 369; +359 899 815 705; +359 896583883; +359 879 456 826; 
Е-mail: info@yumeiho-bg.com

Ако сте попаднали случайно на тази страница, но желаете да получавате информация за бъдещи наши инициативи, мероприятия, актуални промоции, специални предложения и оферти, свързани с ЮМЕЙХО и нашата дейност, моля, регистрирайте се на сайта ни: 

www.yumeiho-centre.com

За да не попадат нашите съобщения в папка "SPAM" (СПАМ), добавете newsletter@yumeiho-bg.com във вашия списък с адреси в електронната си поща.

Харесайте нашата страница във Фейсбук!

 

Един от моите Учители – китайският доктор Ван Циенцюн казва:

“Древните хора са писали трудовете си с изключителна отговорност към бъдещото човечество, ръководени от принципа: да не говориш за нещо, което не разбираш, да не пишеш за нещо, което не ти е ясно.”

С Уважение,

Лука Докузанов – Управител на Академия на здравето Св. Лука ООД и ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.

www.yumeiho-centre.com 
www.yumeiho-bg.com

© Academy of Health Saint Luka, YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.


 

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.