Интензивен курс по YUMEIHO (ЮМЕЙХО) - теория и масажна практика (Въведение)

Този курс е за всички, които искат да използват метода с некомерсиална цел и да помагат на своите близки - както за начинаещи масажисти, така и за тези, които нямат специално образование. Курсът е изключително помагало за всички хомеопати, които след дългогодишна практика са достигнали както Анджела Нийдхам до прозрението, че хомеопатията е слабо ефективна, когато Жизнената енергия на човек е блокирана следствие на разместване на прешлените на гръбначния му стълб и в същото време са блокирани и елиминационните му канали. Курсът е за почитателите на всички нюанси и елементи на Йога, но най-много биха го оценили привържениците на Кундалини Йога. Курсът е за всички, които искат да се докоснат до най-тайнствените и най-ефективните практики за здраве на даоистките и тибетските лами.

Формат „Въведение – Класическо YUMEIHO, теория и масажна практика”

Курсът дава възможност:

• да разберете метода и неговата дълбока същност и философия;
• да придобиете умения и да работите с основните масажни техники;
• да диагностицирате близките си;
• да започнете да оказвате помощ и превенция на семейството и приятелите си при болки във врата, гърба и кръста;
• да помогнете на своите и на други деца с неправилна стойка и нарушена осанка, а също и на такива с гръбначни изкривявания (сколиози, кифози, кифосколиози) да решат проблема си;
• да прилагате програми за рехабилитация – за близки след тежко боледуване, след прекаран инсулт/ инфаркт, за деца с ДЦП и др. здравословни проблеми.

КУРСЪТ Е НАЧАЛО ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ ПРОФЕСИОНАЛНО С ЮМЕЙХО!

Продължителност: 9 дни, 60 учебни часа
Начало: 23.05.2015 г.
Край: 31.05.2015 г.
Цена: За българи 1000 лв. (без ДДС) с издаване на International Certificate in YUMEIHO


За да заявите участието си в курса, трябва да изпратите Автобиография и Мотивационно писмо (защо искате да учите, вашата лична мотивация) на е-мейл: info@yumeiho-bg.com или да ни се обадите (виж раздел Контакти). Решението за участие се извършва след кратко интервю.

Дата: 27.01.2015, 18:14 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.