Нашите летни изненади за Вас

Предложения за родители, учители, възпитатели, треньори на деца, студенти, пътешественици, туроператори, собственици и мениджъри на фирми и спортни клубове.

Здравейте Приятели,

 С настъпилото лято и мистериозния Еньовден искаме да Ви запознаем с нашите горещи предложения, с които можете да трансформирате натрупания стрес и да подобрите здравословното състояние на себе си и това на близките Ви. Тук ще намерите информация за стил на живот, който чрез древни китайски и японски методи, и иновативни технологии би Ви вдъхновил към положителна промяна.
Ние сме екип от професионалисти, готови да споделят с Вас радостта от балансиран живот и познание за света.

Предложенията, които Ви правим са разделени по групи според интереси, проблеми, социални длъжности и отговорности, с което се надяваме да улесним вашето търсене. Говорим за възможностите за намиране на цялостност и вътрешна хармония, а оттам и благополучие във всички сфери на Живота. Ние разчитаме на философията на здравословния начин на живот, положителната представа за себе си и света, емоционалната чувствителност, баланса между естетика, психология и физика.

Отправяме уникална Покана към Вас:

1. Ако Вие сте родител, учител, преподавател, възпитател, ръководител на читалище, треньор на деца, учащ или съпричастен с проблемите на подрастващото поколение, възползвайте се от Японската терапия и гимнастика за гръбначни изкривявания и елате на „Оздравително лятно ЮМЕЙХО училище за деца, студенти и родители”.
Съчетайте положителната емоция от почивката, въздействието на морската вода и слънцето с балансиращата и възстановяващата система ЮМЕЙХО.
Кликнете тук, за да прочетете цялата информация!

Вижте специалните отстъпки за семейства и за преподаватели/ възпитатели/ треньори.
Кликнете тук!


2. Ако Вие сте родител, който не може да си позволи да ползва Покана 1 („Оздравително лятно ЮМЕЙХО училище за деца, студенти и родители”), елате на ЮМЕЙХО ВАКАНЦИЯ в София с Училище за родители „Езикът на стойката и защо изкривеното тяло изкривява възприятията ни”
Кликнете тук, за да прочетете цялата информация!


Вижте специалните отстъпки само за тази ЮМЕЙХО ВАКАНЦИЯ с Училище за родители.
Кликнете тук!


3. Ако сте собственик на фирма или мениджър на фирма или спортен клуб (отбор) и търсите решение как Вие и екипът Ви във фирмата да работите по-сплотено, по-успешно, по-ефективно и да сте по-здрави, по-креативни и щастливи, това предложение е за Вас.
Повечето хора прекарват 1/3 от денонощието на работното си място и за това бизнесът трябва да окаже някакво съдействие служителите да са винаги във форма. А и Вие самите ще спечелите от това.
Кликнете тук, за да получите цялата информация!


4. Ако Вие сте стоматолог, професионален музикант, IT или друг специалист, но работата Ви изисква продължителна еднообразена и непроменяща се във времето работна позиция на тялото, ако Вие пътувате много и често сменяте часови зони, ако работата Ви е свързана с публични изяви, с шоу бизнеса, със спазването на крайни срокове, с физически и психически натоварвания, с рискове за собствения живот или живота на другите, генериращи високо ниво на стрес, или Вие просто имате болки във врата, главата, гърба, кръста, краката, или ако имате постоянно нервна възбудимост, напрежение и хронично безсъние, възползвайте се от специалните ни предложения за трансформиране на стреса и терапия с ЮМЕЙХО.
Кликнете тук, за да получите цялата информация!


5. Ако Вие сте туроператор, собственик на хотел или къща за селски туризъм и желаете да разнообразите и да направите вашите услуги уникални и наистина запомнящи се за цял живот, то вижте нашето предложение за Вас.
Кликнете тук, за да прочетете цялата информация!


Ако Вие сте заклет Пътешественик, търсещ нови незабравими преживявания, то вижте нашето предложение за Вас.

Кликнете тук, за да прочетете цялата информация!

6. Ако Вие търсите професионално обучение в ЮМЕЙХО, получаване на степен или повишаване на квалификацията си на мануален терапевт, ако за Вас ЮМЕЙХО е професия и искате да повишите своята квалификация, ако желаете да помагате с ЮМЕЙХО освен на близките си, но и на други хора, запишете се на курс за професионалисти или в МАЙСТОРСКИ КЛАС по ЮМЕЙХО.
Кликнете тук, за да прочетете цялата информация!

7. Ако Вие сте въодушевен от философията и възможностите на ЮМЕЙХО и искате да промените своя живот и живота на близките си към по-добро, разпространявайки информация, идеи и знания, ако Вие сте журналист, PR специалист или сте собственик, управител, служител на фризьорски или козметичен салон, на фитнес, на йога или СПА център, или ако Вие искате да печелите без никаква инвестиция, запознайте се с нашата Партньорска програма и станете наш партньор!
Кликнете тук, за да прочетете цялата информация!

8. Ако Вие сте милостърден, състрадателнен, алтруист, общественик, публична личност, бизнесмен и сте истински Човек, загрижен за бъдещето на децата и желаете по някакъв начин да сте съпричастни към Проекта „Здрав гръбначен стълб за българските деца”, може да направите това чрез:
- участие с труд;
- финансово участие;
- логистична подкрепа;
- организация, помещение;
- други начини.
Кликнете тук, за да прочетете цялата информация!

За повече информация и връзка с нас:

Академия на здравето Св. Лука ООД
ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.
София 1000, ул. Веслец 24
Тел. +359 2 983 65 18;
GSM: +359 887 480 369; +359 899 815 705; +359 879 456 826
Факс: +359 2 468 25 98
Е-mail: info@yumeiho-bg.com

Ако сте попаднали случайно на тази страница, но желаете да получавате информация за бъдещи наши инициативи, мероприятия, актуални промоции, специални предложения и оферти, свързани с ЮМЕЙХО и нашата дейност, моля, регистрирайте се на сайта ни: 

www.yumeiho-centre.com

За да не попадат нашите съобщения в папка "SPAM" (СПАМ), добавете newsletter@yumeiho-bg.com във вашия списък с адреси в електронната си поща.

Харесайте нашата страница във Фейсбук!

С Уважение,
Лука Докузанов (управител) и Екипът на Академия на здравето Св. Лука ООД и на ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.

www.yumeiho-centre.com 
www.yumeiho-bg.com

© Academy of Health Saint Luka, YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.

Health from Japan 

Дата: 03.07.2014, 14:23 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.