Курс за обучение - Класическо YUMEIHO, теория и масажна практика.

YUMEIHO не може да се изучи в рамките на един или няколко курса. YUMEIHO се учи цял живот и изисква себеотдаване. И както казват на Изток да се прави с трите „H”: Heart (Сърце/Любов), Head (Глава/Ум), Hands (Ръце). Всеки, завършил курса получава шанс за пълно благополучие.

На 30 август 2014 започва следващият курс YUMEIHO.

За да заявите участието си в курса, трябва да изпратите Автобиография и Мотивационно писмо (защо искате да учите, вашата лична мотивация) на е-мейл: info@yumeiho-bg.com или да ни се обадите (виж раздел Контакти). Решението за участие се извършва след кратко интервю. 

 

 

Формат „Въведение – Класическо YUMEIHO, теория и масажна практика”

 

Този курс е за всички, които искат да използват метода близки с некомерсиална цел и да помагат на своите близки - както за начинаещи масажисти, така и за за тези, които нямат специално образование.


Курсът дава възможност:

• да разберете метода и неговата дълбока същност и философия
• да придобиете умения и да работите с основните масажни техники
• да диагностицирате близките си
• да започнете да оказвате помощ и превенция на семейството и приятелите си
• да прилагат програми за рехабилитация – за близки след тежко боледуване, след прекаран инсулт/ инфаркт, за деца с гръбначни изкривявания, хора с ДЦП и др. здравословни проблеми


Курсът е Интензивен

Продължителност: 9 дни, 60 учебни часа
Начало: 30.08.2014
Край: 7.09.2014
Цена: 850 лв


 

Дата: 24.07.2014, 11:12 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.