Весела Коледа и Щастлива Нова 2015 година!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ЧЕСТИТА И ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ! Нека в Най-вълшебната нощ се сетим за чудесата, които всъщност можем ежедневно да правим. Не чакайте Дядо Коледа и Снежанка, а бъдете като тях през цялата година! Отворете сърцата си, обичайте и бъдете обичани! Приемайте и отдавайте Любов, защото БОГ Е ЛЮБОВ, А ТОЙ ЛЕКУВА ВСИЧКО! Преживейте всичко онова, което ще си пожелаете в Святата Коледна вечер! НЕКА СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ ВИ!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ЧЕСТИТА И ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !

Нека в Най-вълшебната нощ се сетим за чудесата, които всъщност можем ежедневно да правим. Не чакайте Дядо Коледа и Снежанка, а бъдете като тях през цялата година!
Отворете сърцата си, обичайте и бъдете обичани! Приемайте и отдавайте Любов, защото БОГ Е ЛЮБОВ, А ТОЙ ЛЕКУВА ВСИЧКО!
Преживейте всичко онова, което ще си пожелаете в Святата Коледна вечер!
НЕКА СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ ВИ!

Академия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов & Ко.
Пожелава на всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници и почитатели
Весела Коледа и Щастлива Нова 2015 година!
НЕКА ЧУДЕСАТА, КОИТО СЕ СЛУЧВАТ НА ВСЕКИ ДА СА ПРЕЗ ЦЯЛАТА НОВА 2015 ГОДИНА!
Отделете време да обичате и да бъдете обичани - това е най-големият дар!
Отделете време да се смеете, защото това е музиката на Душата!
Отделете време да мечтаете ...! Защото Мечтата е онази истина от нас, която прави Живота ни голям.
Отделете време за своите ПРИЯТЕЛИ! Защото Приятелите са едно от най-стойностните неща в Живота и Истинските Приятели остават, дори когато всички други са ви изоставили ...
Обградете се с хора, които ви правят наистина щастливи! Хора, които ви карат да се усмихвате. Хора, които са насреща, когато имате нужда от помощ. Хора, които никога няма да се възползват от вас и които непрекъснато ви доказват, че ги е грижа за вас.
ТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ И НЕКА БЪДАТ ЧАСТ ОТ ВАШИЯ ЖИВОТ!
БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

© Academy of Health Saint Luka Ltd., YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.
Health of Japan
www.yumeiho-centre.com
www.yumeiho-bg.com

Дата: 25.12.2014, 20:16 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.