Lactoferrin Gold 1.8 ® - жизнено необходим компонент

Само за една седмица заболеваемост в цялата страна е скочила двойно. Ние и много лекари препоръчваме Лактоферин. Това е най-новата група синбиотик. Лактоферинът е подходящ за всички, включително за бременни, кърмачета и кърмещи майки. Подходящ е и за хора, страдащи от алергии към млечния белтък. Потиска разрастването на раковите клетки. Има действие подобно на широкоспектърните антибиотици, но за разлика от тях се бори успешно с множество вируси (херпес симплекс, вируса на хепатит С, аденовируси, цитомегаловирус), а освен това е ефективен и срещу бактерии, гъбички и протозои. Много силен антиоксидант е и значително редуцира вредните ефекти от свободните радикали.

Защо да приемаме Лактоферин?
За Профилактика и Възстановяване.

 Лактоферин Голд 1.8 на Никен (Lactoferrin Gold 1.8 ®)– структура и действие

Лактоферинът представлява желязопренасящ натурален глюкопротеин, играещ важна роля в неспецифичната защита на организма. Има действие подобно на широкоспектърните антибиотици, но за разлика от тях се бори успешно с множество вируси (херпес симплекс, вируса на хепатит С, аденовируси, цитомегаловирус), а освен това е ефективен и срещу бактерии, гъбички и протозои. Лактоферинът, като силен антиоксидант, значително редуцира вредните ефекти от свободните радикали. Среща се под две форми в организма: хололактоферин (свързан с желязо) и аполактоферин (без желязо).


 
Какво знаем за лактоферина?

Mоже да бъде открит и в различни телесни течности и секрети (сълзи, слюнка, бронхиален секрет, жлъчка, панкреатичен сок, чревни и полови секрети. Всяка молекула от протеина лактоферин може да се свърже с два Fe3+ йона. Голяма част от патогенните бактерии се нуждаят от желязо за своя растеж и проявяват афинитет към него. Което означава, че тяхната вирулентност е в пряка зависимост от наличието на желязо в средата, в която се развиват. Здравият организъм се характеризира с ниски концентрации на елемента в лигавичните секрети, но при наличието на патология концентрацията на желязото се повишава, което благоприятства процеса на развитие на бактерии.
Кой е основният източник на протеина?
За първи път лактоферин е изолиран от млечна секреция, в концентрации около 7 мг/л.
Основни функции на лактоферина
Антибактериална активност - дължи се на свързването на лактоферина с желязото, а от друга страна той се свързва и с витамин В12, като по този начин ги прави недостъпни за бактериите, което значително ограничава тяхното размножаване. Лактоферинът е от особено значение за бебетата и за хора с отслабнали съпротивителни сили.
Ефективен е срещу E. coli, Salmonella, Staphylococcus, Listeria, Candida.
Антимикотично и антипаразитно действие - свързано с абсорбцията на лактоферина върху клетъчната повърхност на патогенния микроорганизъм.
Антивирусно действие - протеинът възпрепятства прикрепването на вирусите към клетъчните стени и проникването им в клетките. Това означава, че той е ключова молекула за имунната система. Например, установено е, че при пациенти, заразени с вируса на СПИН, нивата на лактоферин в устната кухина са силно намалени, което ги прави особено податливи към различни инфекции.
Противовъзпалително действие - лактоферинът има способността да се свързва с полизахариди, отделени от микроорганизмите, като така той активира различни имунни клетки.
Пробиотично действие - лактоферинът потиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите, допринасящи за нормалната микрофлора. Той повлиява благоприятно лечението на различни алергични и инфекциозни заболявания, свързани с червата, ако се приема редовно и в задоволителни количества.
Противораково действие - направени са достатъчно in vivo и in vitro опити, доказващи антиканцерогенните свойства на глюкопротеина. Факт е и мощното потискащо действие на лактоферина специално върху рака на панкреаса, като той е важна част от оздравителната терапия.
Антиоксидантно действие - свързвайки се със свободното желязо в кръвта, аполактоферинът намалява образуването на свободни радикали и предпазва липидите от окисляване, а клетките от разрушаване. От друга страна холо-лактоферинът пренася необходимото за клетките желязо, което води до забавяне на процесите на стареене и понижава податливостта на организма към различни дегенеративни и ракови заболявания.
Всяка капсула Лактоферин Голд 1.8 съдържа комбинация от ултра чист лактоферин, инулин и корен от куркума (индийски шафранов минзухар). Съдържа също 60 мг витамин С, който спомага за нормалното функциониране на имунната система. Не съдържа лактоза.
6 милярда живи бактерии в 1гр.
лактобацилус ацидуфилус 18000000
лактобацилус рамнозус 6000000
лактобацилус казаи 3000000
стрептококус термофилус 3000000
Резорбция в тънките черва при Ph 5,3-5,5 за 3-4 часа, в стомаха за 12 -12.30 часа.
Лактозата е силен алерген и поради това не се използва в лактоферина на Никен.


Предимства на лактоферина пред коластрата.

1. Лактоферин е основното вещество, което изгражда имунитета.
2. В коластрата има баластни в-ва, които във състава си могат да алергизират организма на човека.
3. Лактоферин на Никен е единствения в България, който е в апоформа /желязо несъдържаща/. Това спомага за по-бързото свързване с два Fe3+ йони и от там по-бързото оздравяване на организма на човека.
4. Дневна доза на лактоферин е 75мг. В коластрата лактоферинът е 30 мг.
5. Коластрата от крави не е подходяща за хора, страдащи от алергии към млечния белтък. За разлика, лактоферинът на Никен може да се приема от всеки. Няма алергизиращи съставки. Не съдържа лактоза.
6. Лактоферинът на Никен е подходящ за хора с проблеми в гастро-интестеналния тракт. Има минимална резорбция на капсулата в стомаха. Лактоферинът на Никен се резорбира в тънките черва и с това не дразни по никакъв начин стомаха.
7. Лактоферинът на Никен съдържа във себе си вещества с пробиотично действие. Това е най-новата група синбиотик.

Защо да приемаме Лактоферин голд 1.8 на Никен?

• Подобрява баланса в чревната флора и не допуска развитието на болестотворни микроорганизми, като пречи на залавянето им за стените на червата, променя рН и кислородното съдържание и произвежда бактерицидни вещества, например водороден прекис, млечна и оцетна киселина и др.

• Произвежда ензими, включително и галактаза, която е необходима за доброто усвояване на млечната захар, като по този начин може да помогне на хора с непоносимост към мляко и особено на кърмачета.
• Предпазва червата, пикочните пътища и половата система от бактериални и гъбични инфекции.
• Намалява образуването на канцерогени и пречи на развитието на вредни бактерии в червата.
• Благоприятно повлиява диарията след подлагане на радиация или химиотерапия.
• Намалява нивото на вредния холестерол.
• Подпомага естествените съпротивителни функции на организма.

 

Дозировка и начин на приемане

За профилактика и възстановяване – по една капсула на ден, 30 мин. преди хранене.
При остри състояния на заболяване – по една капсула три пъти на ден, 30 мин. преди хранене.

Опаковка от 30 капсули (два блистера с по 15 капсули). Всяка капсула съдържа 60 мг ултра чист лактоферин и опаковката е за един месец профилактика.

Цена на една опаковка - 93 лв. (цена на един блистер - 47 лв.)

Доставка - 4 лв.

 

 Поръчайте своя спасителен пояс за грипната вълна - оригиналния Lactoferrin Gold 1.8 ® на:

тел. +359-2-98365618; +359-887480369; +359-879456826; +359-899815705
© Academy of Health Saint Luka Ltd., YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.
Health of Japan

 


ДРУГИ СТАТИИ ПО ТЕМАТА: 

Вирусът, който убива с пневмония, е пипан! 

Тази зима грипът тръшна 1 милион българи

Лекари от цялата страна дават съвети за грипната епидемия

Грип - видове лечение и подходяща диета

Настинка или грип - разликата може да е от значение

Как да се предпазим ефективно в условията на грипна епидемия

Смехът лекува грип най-добре

10 начина да се пазим от грипа

Троен скок на пневмониите

Грипът поваля 2 000 000

Грипът убива и за часове

Грипът уби 2-годишно момченце. Възрастен мъж бере душа, вирусът поразил белия му дроб. Поне 5 области (Варна, София област, Пазарджик,, Ямбол и Плевен) са на косъм от обявяването на грипна епидемия

Пневмония уби 15-годишно момче

Грипът уби пеленаче и 15-годишно момче, пазете децата! 

Най-важните съвети срещу грип. Накратко

Птичи грип уби 4-годишно момченце в Индонезия

Грипът уби 17-годишно момче заради липса на лекарства

Летен грип започва да върлува още от май

Опасен летен грип идва в края на май

Прочетете още:
  • Хронични болки в гърба

    upload.53d21ae56152b5.64108353.jpgПословицата "Всеки носи своя кръст" говори за тясната зависимост между психиката и проблемите с гръбнака. Не напразно за силните хора се казва, че "имат яка гърбина".

  • CalDenx ® - Уникален комплекс за здравето на костите

    upload.53d0da96bece94.62845516.jpgКалцият е от съществено значение за поддържане на здрави кости и зъби. Той е ключов елемент в другите системи на тялото, като например на нервната система: при функциониране на нервните клетки калция се усвоява от костните тъкани. Недостигът на калций в костните тъкани може да доведе до тяхното отслабване.

  • Дафинов лист за прочистване на ставите

    upload.53ce771188afe3.65549515.jpgИзпитана народна рецепта за шипове и отлагания на соли.

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.