CalDenx ® - Уникален комплекс за здравето на костите

Калцият е от съществено значение за поддържане на здрави кости и зъби. Той е ключов елемент в другите системи на тялото, като например на нервната система: при функциониране на нервните клетки калция се усвоява от костните тъкани. Недостигът на калций в костните тъкани може да доведе до тяхното отслабване.

 CalDenx ® е калциева биоактивна добавка с витамини и минерали. Съдържа калций, магнезий и други основни хранителни вещества за минерализацията на костите, както и витамин D и витамин K, които насърчават по-доброто усвояване на тези елементи и помагат за обмена на минерали.
Редовната консумация CalDenx ® ще ви осигури силни, здрави кости.

• Укрепва и заздравява костната тъкан
• Подходящ за мъже и жени

Приложение: Възрастни:. 1 таблетка 3 пъти на ден по време на хранене с чаша вода.
Всяка опаковка съдържа 90 таблетки CalDenx ®.

 Състав цитрат, калциев карбонат, магнезиев оксид, витамин К (фитоменадион), хромов хлорид, витамин D (холекалциферол) вещества микрокристална целулоза, кроскармелоза, хидроксипропил polidesktroza, титанов диоксид, силициев диоксид, стеаринова киселина, малтодекстрин, стеарат калций, талк, триглицериди на мастни киселини, карнаубски восък.
 

Прочетете още:
  • Хронични болки в гърба

    upload.53d21ae56152b5.64108353.jpgПословицата "Всеки носи своя кръст" говори за тясната зависимост между психиката и проблемите с гръбнака. Не напразно за силните хора се казва, че "имат яка гърбина".

  • CalDenx ® - Уникален комплекс за здравето на костите

    upload.53d0da96bece94.62845516.jpgКалцият е от съществено значение за поддържане на здрави кости и зъби. Той е ключов елемент в другите системи на тялото, като например на нервната система: при функциониране на нервните клетки калция се усвоява от костните тъкани. Недостигът на калций в костните тъкани може да доведе до тяхното отслабване.

  • Дафинов лист за прочистване на ставите

    upload.53ce771188afe3.65549515.jpgИзпитана народна рецепта за шипове и отлагания на соли.

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.