Дафинов лист за прочистване на ставите

Изпитана народна рецепта за шипове и отлагания на соли.

Дафиновият лист прекрасно почиства всички стави.

Начин на приготвяне:
Залей 10 грама дафинов лист с 2 чаши вода и вари 15 мин.
Сипи отварата в половинлитров термос заедно с листата и долей догоре вряща вода, остави да престои 2 часа. Прецеди и изпий чаша отвара на малки глътки в продължение на деня.

Това прочистване на ставите се провежда 3 дни. След едноседмична почивка се повтаря. След третата процедура ще почувстваш значително облекчение. Болките ще изчезнат, защото дафиновият лист извежда излишъка на соли от организма. Трябва да се напомни обаче, че е задължително процедурата се прави само след общо прочистване на организма от шлаки. Най напред трябва да прочистиш дебело черво, черен дроб, бъбреци, задстомашна жлеза. В противен случай може да се получи автоинтоксикация на организма.

За повече информация и съдействие - тел. на ЮМЕЙХО Център & Докузанов Ко; "Програма за прочистване на организма"

 

Прочетете още:
  • Хронични болки в гърба

    upload.53d21ae56152b5.64108353.jpgПословицата "Всеки носи своя кръст" говори за тясната зависимост между психиката и проблемите с гръбнака. Не напразно за силните хора се казва, че "имат яка гърбина".

  • CalDenx ® - Уникален комплекс за здравето на костите

    upload.53d0da96bece94.62845516.jpgКалцият е от съществено значение за поддържане на здрави кости и зъби. Той е ключов елемент в другите системи на тялото, като например на нервната система: при функциониране на нервните клетки калция се усвоява от костните тъкани. Недостигът на калций в костните тъкани може да доведе до тяхното отслабване.

  • Дафинов лист за прочистване на ставите

    upload.53ce771188afe3.65549515.jpgИзпитана народна рецепта за шипове и отлагания на соли.

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.