Споделено за целулита през опита ми с ЮМЕЙХО

Причината за образуването на този проблем, както ние всички знаем, се крие в натрупването на мазнини, отпадъчни продукти и вода в подкожния клетъчен слой. С разрастването си той притиска кръвоносните и лимфните съдове. Когато хванем здраво кожата и я стиснем, тя придобива вида на портокалова кора.

 

Всички жени се борят с този проблем, а той постоянно се възвръща и то по-бързо отколкото всички искат.
Антицелулитният масаж има сигурен ефект, но не за дълго. Всъщност, целулитът представлява натрупване на мазнини и токсини.

Причината за натрупването на токсини е дисфункция на жлъчния мехур и по-точно дискинезия на жлъчните канали, в резултат на което се нарушава работата на храносмилателния тракт. От своя страна това води до влошаване работата на задстомашната жлеза и нарушава метаболизма, както и хормоналния баланс.

По-голямата част от всички причини за тези изменения се крие в правилното хранене и начин на живот. Алкохолът, тютюнопушенето, заседналия живот, мазни и сладки храни формират свободните радикали и увеличават натоварването на лимфната система. Те унищожават важни хранителни вещества, които стимулират изгарянето на мазнините. Но можете да се справите с това и с по-малко усилия, без да се измъчвате с мед, вендузен масаж или скъпоструващи дерматологични процедури.

След провеждане на стотици, по-скоро хиляди ЮМЕЙХО сесии, наблюдавам при клиентите ми намаляване на целулита не за няколко месеца, а практически безвъзвратно. Разбира се навикът за правилно хранене и начин на живот трябва да се запази и след като сте престанали да идвате при нас за масаж. Но това не е трудно, тъй като ЮМЕЙХО философията задейства този механизъм по много естествен път, а и ние даваме много информация и съвети, за това как да продължите в ежедневието си.

И така, защо ЮМЕЙХО действа и в борбата с целулита? Причината е лесно обяснима. По време на япоската терапия се прилага и дълбок масаж на тъканите и масаж на корема. Повишава се притока на кръв към цялата коремна кухина, което води до нормализиране работата на жлъчния мехур, черния дроб, панкреаса, бъбреците, дебелото и тънки черва. Възстановява се обмена на вещества. По време на ЮМЕЙХО процедурата и непосредствено след след нея започва мощно отделяне на токсини. Затова при нас винаги очистителните, детоксикира]и процедури са включени и са бонус към терапията. Както знаете лечението никога не е ефективно, когато се прилага при замърсен организъм. Токсините благополучно напускат нашия организъм. Важна роля, разбира се има и състоянието на кръвта и киселинно – алкалното равновесие. Следим pH на клиента в продължение на неговите посещения за терапия. Затова сме предлагаме още един бонус – преструктурирана Канген вода. Преструктурирането се получава чрез процеса на електролиза, който йонизира чешмяната вода и променя нейната структура. Тя се състои от микро-клъстерни водни молекули (5-6 молекули в клъстер). Ето защо тя се усвоява шест пъти по-бързо. Канген водата преминава по-лесно през клетъчната мембрана и по този начин спомага за елиминирането на токсините от клетките и улеснява детоксикацията на клетъчно ниво. Така тя помага на тялото да се освободи от киселинните отпадъци.
Чешмяната вода и някой бутилирани води не са преструктурирани. Състоят се от 10-13 молекули в клъстер.

Прочетете още:
  • Хронични болки в гърба

    upload.53d21ae56152b5.64108353.jpgПословицата "Всеки носи своя кръст" говори за тясната зависимост между психиката и проблемите с гръбнака. Не напразно за силните хора се казва, че "имат яка гърбина".

  • CalDenx ® - Уникален комплекс за здравето на костите

    upload.53d0da96bece94.62845516.jpgКалцият е от съществено значение за поддържане на здрави кости и зъби. Той е ключов елемент в другите системи на тялото, като например на нервната система: при функциониране на нервните клетки калция се усвоява от костните тъкани. Недостигът на калций в костните тъкани може да доведе до тяхното отслабване.

  • Дафинов лист за прочистване на ставите

    upload.53ce771188afe3.65549515.jpgИзпитана народна рецепта за шипове и отлагания на соли.

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.