Още за ЮМЕЙХО като ПЪТ

И като ПЪТ се оказва труден и все още неразбран от хората. Една от причините е БОЛКАТА. В началото на терапията проблемните места реагират с болка. Напрупаната с годините болка в тялото и емоциите излиза с болка и задачата на истинския терапевт е не да ви я спести, а да ви помогне да откриете и изкорените причината за страданията ви.

Какво бихте направили, ако някой щедър дух ви предложи да ви освободи от болката, докато сте живи? Независимо от това колко зле се чувствате или колко тежки са травмите ви от катастрофата никога вече да не чувствате болка!

Звучи прекрасно, нали? Но ако приемете предложението, ще допуснете най-голямата грешка в живота си.
Защото болката, макар и неприятна, е най-ефикасния сигнал за тревога, който природата е създала. Когато мозъкът ви усети, че нещо не е наред в някоя част от тялото или духа ви, чрез болката той дава сигнал за тревога и продължава да го изпраща, докато проблемът отмине. Не го хронифицирайте.
Никога не правете преценка за сериозността на болката по силата и.
Понякога някои други характерни нейни белези се оказват по-важни.
 
Защо тогава наричат ЮМЕЙХО - БОЖЕСТВЕНИЯ МАСАЖ. Всеки, който е ползвал терапията поне веднъж в живота си знае отговорът.

А за болката – макар в началото ЮМЕЙХО да засилва болката в проблемните места, чрез ЮМЕЙХО може да отстраните болките в кръста, гръбнака, рамото, врата, лакътя, коляното, вътрешни органи и др. Лечебният ефект е в зависимост от сериозността на проблема. След няколко процедури човек вече възстановява душевното си равновесие и осъзнава един от знаковите закони на живота чрез чувство за удоволствие и удовлетвореност (една напълно различна концепция) по време на сесията. Удоволствие – процес, Удовлетвореност - е резултатът. Това разбиране се осъществява по време на сесията ЮМЕЙХО.
Човек става щастлив, така че - здрав.
ЮМЕЙХО е терапията, от която ВСЕКИ се нуждае.

Проблеми и заболявания, повлияващи се добре от ЮМЕЙХО:
изкривяване на гръбначния стълб /сколиоза, кифоза/, мигрена, детска церебрална пареза, коксартроза, гонартроза, болки в гърба, дископатия, ишиас, лумбаго, плексит, мигрена, главоболие, наднормено тегло, затлъстяване, парези, апатия, депресия, мускулна атрофия, миозит, полова слабост, импотентност, нередовен мензис, менструални болки, безплодие, алергии, косопад и други.

!!! Правете ЮМЕЙХО само при специалист !!!
Съществува непрофесионално приложение на ЮМЕЙХО, което компроментира метода.
 

 

Прочетете още:
  • Хронични болки в гърба

    upload.53d21ae56152b5.64108353.jpgПословицата "Всеки носи своя кръст" говори за тясната зависимост между психиката и проблемите с гръбнака. Не напразно за силните хора се казва, че "имат яка гърбина".

  • CalDenx ® - Уникален комплекс за здравето на костите

    upload.53d0da96bece94.62845516.jpgКалцият е от съществено значение за поддържане на здрави кости и зъби. Той е ключов елемент в другите системи на тялото, като например на нервната система: при функциониране на нервните клетки калция се усвоява от костните тъкани. Недостигът на калций в костните тъкани може да доведе до тяхното отслабване.

  • Дафинов лист за прочистване на ставите

    upload.53ce771188afe3.65549515.jpgИзпитана народна рецепта за шипове и отлагания на соли.

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.