6-часов специален масаж ЮМЕЙХО връща Калки в Dansing Stars

Коцето-Калки без мускулна треска в Dansing Stars

Уникален 6-часов масаж, практикуван от столетия в манастира на Шаолин, отърва поппевеца Коцето-Калки от мускулната треска, която го тормозеше в Денсинг старс. "Репетирахме с Валя в една спортна зала срещу пазара Иван Вазов. След нас имаше сеанс специализиралият в Япония терапевт Лука Докузанов. Казах му какъв проблем имам и той ми предложи да опитам специалния масаж ЮМЕЙХО" - разказа Калки. При този масаж организмът се освобождава от всички токсини и стари травми, премахват се енергийните възли.
 

Източник: http://www.kliuki.net/

Прочетете още:
  • ЮМЕЙХО възстановява изгубеното равновесие

    upload.52eb8d403ac426.53015250.jpgЖивеем в свят на нарушено равновесие, един свят на изгубена връзка на човека със самия себе си. В отговор хората все по-често търсят своя път - йога, рейки, източни практики, различни масажни техники. Един различен път ни представя философията на ЮМЕЙХО.

  • Чудото, наречено ЮМЕЙХО

    upload.52b8688c7bb0c4.91180010.jpgЮМЕЙХО е профилактична методика, лечение без медикаменти и странични явления, което осигурява високо качество на живот. Въпреки че води началото си от манастира Шао Лин, то не е религия, макар и да възвръща най-старата вяра – вярата на човек в собствените му възможности.

  • Източна философия за хората, които променят света - ЮМЕЙХО

    upload.52542589c71358.20519644.jpgНапоследък все повече хора се обръщат към източните философии и учения в търсене на начин да се справят със стреса и да възстановят баланса в живота си.

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.