ЮМЕЙХО Уикенд "Грижа за себе си"

Tридневен семинар - 26, 27 и 28 април 2013 в хотел "Виталис", Пчелински бани, с. Пчелин

Срок за записване до 22-ри април.

Подарете си внимание, погрижете се за себе си и се поглезете с отпускане и зареждане. Сред тишината на природата и лечебната сила на минералната вода тези три дни ще започнем процес, който да доведе до Баланс и Хармония на физическо, психо-емоционално и духовно ниво.


Семинарът включва:
Теоретична част - запознаване с принципите и възстановителните свойства на ЮМЕЙХО методиката, беседи и въпроси за връзката между болестите и изместване на прешлени в гръбначния стълб, японските технологии и системи за здраве.
Практическа част - детоксикиращи процедури; Измерване Центъра на Тежестта, теглото, BMI - Индекс на телесната маса, стабилността (равновесието) и биологичната възраст; ЮМЕЙХО демонстрация и индивидуални терапии.


Носете си удобни обувки за разходка в гората, бански за басейна, леки памучни дрехи за ЮМЕЙХО-процедурите и упражненията, момински носии за Лазаруване :) и доброто си настроение за посрещане на Цветница. Но може да не носите мобилните си телефони.


Цена за участие: 290 лв. и включва две нощувки, храна (закуска, обяд и вечеря) за два дни, ползване на басейн, Детоксикираща и ЮМЕЙХО процедури.


За да улесните организацията, моля да потвърдите участието си на тел.:
02 9836518
0887 480369
0879 456826
0899 815705
и да заплатите по банков път или в ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР - Докузанов и Ко. (София, ул. Веслец №24) най-късно до 18-ти април 2013 г.
 

Дата: 08.04.2013, 12:44 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.