ЮМЕЙХО Визия

Ако се чувствате "изгубени" - опитайте с YUMEIHO и ще се "откриете". Никакви извинения, никакви оплаквания. Пролетта е точното време да помислиш за свето ЗДРАВЕ, ДУХ И ВИЗИЯ.

Визия е това, което дава посока на жизнената енергия - действията.
Грешка е действие, което няма връзка с визията. Не изпускай своята визия.

Кинезитерапията ЮМЕЙХО се препоръчва на хора от всички възрасти и няма противопоказания. Подобряване на здравето и състоянието на пациента се усеща след първата сесия на японския масаж. Но траен терапевтичен ефект може да се постигне само от ЮМЕЙХО терапия. Повторението засилва положителните резултати.

Какво ни дава терапията:
• 1.Tопло, свежо и забавно усещане. Няма натоварването на сърцето, без страх, както е обикновено в болниците и поликлиниките. :)
• 2. Предпазва от появата на сериозно заболяване, тъй като стимулира защитните сили на организма, повишава резистентността към заболявания и активира вътрешните органи.
• 3. Предпазва от настинки.
• 4. Премахва "синдрома на хроничната умора".
• 5. Терапията може да увеличи раста на тялото - благодарение на разширяване пространството между прешлените и изправяне на гръбначния стълб.
• 6. Този метод прави човек красив: пречиства организма. кожата става по-еластична. Коригирана "Х" - образни и "O" - оформени крака.
• 7. Може да повиши сексуалната активност, има положителен ефект върху репродуктивната система на тялото.
• 8. Регулира телесното тегло. Затлъстяването започва, когато центърът на тежестта се измества, което автоматично се отразява на сърцето и белите дробове.
 

Дата: 13.03.2013, 18:04 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.