Симинар "ЗДРАВЕ ОТ ЯПОНИЯ"

Скъпи Приятели, имам удоволствието да ви информираме, че подновяваме провеждането на семинари, лекции и обучения.

Този месец ще представим един малко по-особен семинар. Темата му е „ Здраве от Япония”, а особеността идва от факта, че водещите на семинара са двама изключителни професионалисти, хора, които правят това, за което говорят. Те ще говорят от опита си с японски системи, методики и продукти и ще ви представят стратегия-презентация за здраве и успех, която да ви даде още една стратегия за успех – ТВОЯ УСПЕХ.
Източният и в частност Японският модел на отношение към здравето винаги е привличал вниманието през последните няколко десетилетия. Той е различен от моделите в Европа или в САЩ, като има сериозни плюсове и често пъти е сочен за пример в авторитетни издания, публикации и обучения и те неизменно са се радвали на висок интерес. Нещо повече – тенденцията в целия свят е да се търси втора възможност. Това ни кара да вярваме, че семинарът е подходящ за всеки и ще покажем примери на добра и лоша практика, на база 20-годишния ни опит.

Семинар "ЗДРАВЕ ОТ ЯПОНИЯ"
Организатор: Академия на здравето Св. Лука
Лектори: Лука Докузанов, Владимир Драгиев
Дата: 30 март 2013, Начало: 13.30 часа Край: 17.30 часа
Адрес: ВЕНУС Конферентен Център, София,
бул. Княз Александър Дондуков 9 (входа откъм ул. Бачо Киро)
Вход: 6 лв.

Акценти от програмата на семинара:
* Кой е големият принос на Япония за човечеството? Открития, системи, технологии, учения, терапии и продукти с енергията на Изгряващото Слънце. Връзката Човек – Въздух – Вода – Сън - Храна. Изчистващите процеси – на физическо, емоционално и духовно ниво.
* Болката - Полезен сигнал, бягаш ли от нея или я търсиш. Защо казваме, че ключът към здравето е гръбначния стълб. ЮМЕЙХО - остеопатично лечение или Природен Закон. Защо повечето болести възникват заради изместване на отделни прешлени от гръбначния стълб и защо нарушенията във всеки вътрешен орган предизвикват неблагоприятни състояния и в гръбначния стълб. Къде е твоят Център?
* Истината - пътят да бъдеш свободен. Любовта - Начин да се Излекуваш. Как да заложим в подсъзнанието си информацията за възможностите да се излекуваш и да бъдеш щастлив. Волята за действие и откъде да черпим вдъхновение.

Записване:

За да улесните организацията, моля да потвърдите участието си на тел.:
02 9836518, 0887 480369, 0879 456826, 0899 815705

Благодарим на хората, които ще разпространят тази информация
 

Дата: 23.03.2013, 14:55 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.