Профилактика, Превенция, Предотвратяване: най-доброто лечение

ЧОВЕКЪТ ПРИТЕЖАВА МОЩНА САМОЛЕКУВАЩА СЕ СИЛА. Ролята на терапевта – да облекчи и засили този процес с помощта на естествени, нетоксични терапии.

ЮМЕЙХО терапия – Остеопатичен Метод за увеличаване жизнените сили на организма чрез връщане към Природата, метод на източен специален Божествен масаж като система на Масайуки Сайонджи.

Най-често ни търсят хора със следните показания:

На първо място, това е болка в гръбначния стълб, болки в ръцете и краката, ишиас, остеохондроза, остра и хронична болка в шията и ограничаване на подвижността, болка и ограничаване на движението в раменната и тазобедрените стави.

Второ, въздействието на травмата: гръбначни наранявания, които причиняват главоболие и различни синдроми, определени като вегетативна дистония.

Трето, неправилна поза и деформация на гръбначния стълб: функционална сколиоза и кифоза.

Ако вие или вашето дете имате:
• неправилна поза
• надлъжно или напречно плоско стъпало
• нестабилност на шийните прешлени
• разлика в дължината на долните крайници
• сколиоза (изкривяване на гръбначния стълб)
То просто се нуждаете от съвет на остеопат или хиропрактик.

За определяне на показания и противопоказания за ЮМЕЙХО терапия и избора на терапевтични техники е необходимо да се установи точната диагноза чрез конвенционални методи за диагностика (рентгенография, клинични и параклинични методи), както и специфични хиропрактични методи. Сложността на техническото изпълнение на диагностични и терапевтични техники за манипулиране на ставите на крайниците е в пряка зависимост от структурата на ставите и гръбначния стълб. По този начин се „проучват” ставите и гръбначния стълб, техните анатомични и физиологични функции и дали размерът и посоката на движение в ставата е нормално. Само по този начин е възможно да се извърши точна и вярна диагноза.

За огромно съжаление хората отделят недостатъчно време и усилия за профилактика. Затова и повечето клиенти, които посещават нашия ЮМЕЙХО Център са водени от болката или опитали почти всичко, но без подобрение.
Процедурите обикновено се провеждат всеки ден или през ден. Доста често след ЮМЕЙХО терапия се появява болка в мускулите в тези зони на гърба, където се е наложила коригекция. Основното, което трябва да запомните е, че лечението има положителен ефект само чрез съвместните усилия на лекаря и пациента.
При успешно изпълнение на задължителniq курс на терапия има големи промени в целия външен вид на пациента - променя се походката, стойката се изправя, кожата засиява, решават се много здравословни проблеми.


 

Дата: 13.09.2013, 16:06 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.