Яна Иванова, родена на 10.11.1958 г., 0885 252 003

Когато бях малка 6-7 годишна, играех гимнастика вкъщи и паднах на главата си. Травмирала съм си врата и са ми се изкривили прешлените. След години започнах да страдам от главоболие, почти ежедневно повтарящо се към 12 часа на обяд.

Не можех нормално да работя, налагаше се да пия обезболяващи (саридон, седалгин, ацефеин).
Съдбата ме срещна с Лука Докузанов, когато решавах други мои здравословни проблеми – дископатия със силни болки и схващане на долните крайници.
В един момент, правейки ми ЮМЕЙХО (бях отпусната и не очаквах) Лука ми намести врата. Почувствах как ми просветна пред очите, промени ми се енергетиката, оросяването, желанието за щастлив живот.
Дископатията ми е хронична, но с години не се проявява, няма болка и изтръпване на крайниците. Единствената терапия, която прилагам е, че посещавам всяко лято кални бани в Поморие и гр. Баня, Карловско.
Убедена съм, че ЮМЕЙХО помага, че е супер добър метод за лечение на поясно-ставни проблеми и че решава и много други здравословни проблеми. Ако се съчетае със здравословно хранене и с положително духовно израстване, тя води до нов живот, по-приятен, по-щастлив живот, без дискомфорт и болка.
Благодаря много на Лука Докузанов, че го има и че съдбата ме срещна с него.
 

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.