Самет Мехмед, GSM: +359 897964682, samiville@abv.bg

Твърде дълго отлагах написването на този отзив, защото не знаех точно как и какво да напиша. Много съм благодарен, че Животът ме срещна с Лука Докузанов, че успях да стана негов ученик и благодарение на това се запознах с ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Това отвори изцяло нова страница в моя живот.

Самет Мехмед

 Преди години търсех Нов Път в живота си. Интересувах се от алтернативна медицина и източни философии. Между всички книги, които прочетох в тази област, попаднах и на книгата „Източен специален масаж" от проф. Масаиуки Сайонджи. Имах вътрешното усещане, че това е нещото, което искам да уча. Обадих се на Лука Докузанов, говорихме дълго по телефона и бях вътрешно убеден, че това е Моят Учител, който искам да ме обучава, и да ме въведе в тайните на източните философии и практики, които не се пишат в книгите ...
ЮМЕЙХО се оказа една много силна практика и терапия. Помогна ми да реша някои мои здравословни проблеми - за последния, от които искам да разкажа по-подробно.
През месец октомври 2014 г. си бях в България и купихме с майка ми нов фотьойл за дома. Като го качвах по стъпалата на стълбите се „сецнах" в кръста. Ходих 5-6 пъти при един масажист, който ми направи процедури и те облекчиха много леко болката. След това се върнах в чужбина. Продължих да се поддържам с всекидневна гимнастика, но всяка сутрин нервът ме болеше от кръста надолу по левия крак. Гимнастиката и ежедневното движение леко загряваха и облекчаваха болката. На следващия ден всичко се повтаряше отново и това ме държеше в постоянно напрежение. Това продължи до 30-ти март 2015 г., когато едно просто изкачване на стълбите на метрото върна ужаса назад - „сецнах" се отново на същото място в кръста с много силна болка.
За мое щастие Съдбата отново ме срещна с моя Учител Лука Доказанов, който в началото на април 2015 г. провеждаше ЮМЕЙХО семинар в Германия. Аз веднага му се обадих, оплаках му се и той отвори отново голямото си сърце за мен. Каза ми, че ще ме чака на ЮМЕЙХО семинара и ще ми помогне. Не искам да пиша колко много болка изтърпях тези няколко дни до семинара. Най-накрая пристигнах на ЮМЕЙХО семинара във Франкфурт на Майн, където Лука ме посрещна с типичния за него топъл и предразполагащ начин. „Просна" ме на земята и след почти два часа болка и викове, ЮМЕЙХО сеансът свърши. Болката се беше облекчила, но отшумяваше още 2-3 седмици след това, докато изчезна напълно. Оттогава досега съм напълно нов и пълноценен Човек, благодарение на моя Учител Лука Докузанов.
С много благодарности и любов казвам едно Голямо БЛАГОДАРЯ! (не мога да изкарам отвътре и да напиша с думи своят истинска благодарност и чувствата, които изпитвам)

Гр. София
19.08.2015 г.

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.