Алекса Зикатанов, GSM: +359 889001159, azikatanov@yahoo.com

Аз завърших начален курс „Въведение в ЮМЕЙХО” в Академия на Здравето Свети Лука. Забелязвали ли сте колко често прегърбените хора, които вечно гледат в земята имат ниско самочувствие? А тези, които ходят изправени, бодро и гордо, са хора със самочувствие и са наистина такива! Това е така, защото тялото е проекция на ума.

Аз завърших начален курс „Въведение в ЮМЕЙХО” в Академия на Здравето Свети Лука.
Курсът продължи девет дни. Всеки ден всички курсисти от групата оставахме допълнително време, за да научим повече! Нашият основен учител беше Лука Докузанов. Под негово ръководство ние всички се диагностицирахме и се запознахме с шаолинската философия на „Дзен Ти Фа”- цялостно лечение и научихме как да се доближим до състоянието перфектно здраве. Редовно практикувахме техниките и обсъждахме различни аспекти от науката и изкуството на ЮМЕЙХО. Наблюдавахме също две терапии на пациенти посетили Академията. Запознахме се с още един ЮМЕЙХО терапевт – Георги Тодоров, който асистираше обучението, напътстваше ни и ни даде съвети.
Уверих се в нещо, което вече знаех за ЮМЕЙХО от редица книги, интелектуалци и философи. Забелязвали ли сте колко често прегърбените хора, които вечно гледат в земята имат ниско самочувствие? А тези, които ходят изправени, бодро и гордо, са хора със самочувствие и са наистина такива! Това е така, защото тялото е проекция на ума. Чувствата, които сте изпитвали в тежки години от живота ви са видими днес най-често като гръбначни изкривявания. ЮМЕЙХО бързо поправя физическия ви проблем, като по този начин позволява на емоционалното ви състояние да се подобри - съвсем осезаемо и ефективно променя живота ви във всички сфери. Това е и причината да се запиша на този курс по ЮМЕЙХО.
В края на обучението пристигна трети, безпричастен ЮМЕЙХО терапевт – Валентин Благоев, който проведе изпита за завършване на курса. Всички успяхме да се справим отлично, благодарение на добрата подготовка и получихме сертификати.
Със завършването на курса, аз реших да продължа да се занимавам професионално с ЮМЕЙХО и вече вървя своя дълъг Път към майсторството в тази дисциплина. Знам със сигурност, че две от курсистките продължават да практикуват техниките, а и никой не остана
Всички ние се променихме към по-добро в продължение на този кратък, но интензивен и приятен курс.
В „Академия на здравето” можете да получите най-качественото обучение в ЮМЕЙХО в България и то лично от Лука Докузанов – човекът, обучил повечето от най-изявените юмейхоисти в страната.


Алекса Зикатанов 
azikatanov@yahoo.com 
GSM: +359-889001159


25.09.2014 
гр. София

 

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.