Предложение 7

 ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА

 

 Станете наш партньор!

ЮМЕЙХО не може да се обясни и опише! ЮМЕЙХО е нужно да се почувства!
Именно по тази причина ЮМЕЙХО не може да бъде рекламирано и да получи популярност по обичайните стандартни начини.

Вие знаете за ЮМЕЙХО, ползвали сте ЮМЕЙХО и сте убедени в положителните и благоприятни промени, които ЮМЕЙХО внася в живота на хората.

Препоръчайте ни на Вашите близки, роднини, приятели, колеги, клиенти, сътрудници, партньори, пациенти и т.н. и ние ще Ви преведем 10% от приходите, получени следствие на Вашите препоръки. За целта е нужно предварително да сключим договор.
Обадете ни се!

ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко. има огромен опит в провеждането на семинари, тийм билдинги, ЮМЕЙХО ваканции, курсове и оздравителни терапии, водещи до качествени подобрения в състоянието на хората, ползващи ЮМЕЙХО. Всички, на които им допада и приемат философията, идеите и методите на ЮМЕЙХО и имат желание да го популяризират, могат да се обърнат към нас за съдействие за провеждане на лекции, семинарии, тийм билдинги и курсове по места.


Академия на здравето Свети Лука ООД И ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко. търсят партньори, съмишленици, представители, сътрудници, спомоществователи, доброволци и инвеститори за организиране на лекции, семинари, уъркшопи, курсове, тренинги, тийм билдинги, коучинги, ЮМЕЙХО ваканции, круизи и пътувания, ЮМЕЙХО Центрове в стараната и чужбина, PR-кампании и съвместна дейност.

 

За повече информация: 

Академия на здравето Св. Лука ООД
ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.
София, ул. Веслец 24
Тел. +359 2 983 65 18;
GSM: +359 887 480 369; +359 899 815 705; +359 879 456 826
Факс: +359 2 468 25 98
Е-mail: info@yumeiho-bg.com

Ако сте попаднали случайно на тази страница, но желаете да получавате занапред информация за бъдещи наши инициативи, мероприятия и новини, свързани с ЮМЕЙХО, регистрирайте се на сайта ни: 
www.yumeiho-centre.com

Харесайте нашата страница във Фейсбук!


С Уважение: Лука Докузанов – Управител на Академия на здравето Св. Лука ООД и ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.

www.yumeiho-centre.com 
www.yumeiho-bg.com

© Academy of Health Saint Luka, YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.

 

Дата: 23.06.2014, 15:56 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.