Предложение 5

 ОТВОРЕНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
ДО ТУРИСТИЕСКИТЕ АГЕНЦИИ

Уважаема госпожо/ Уважаеми господине,

Предлагаме Ви алтернативна форма на туризъм, която може да привлече вниманието Ви.

„Академия на здравето Св. Лука” ООД е утвърдена фирма в областта на здравната профилактика и лечение. Специализирани сме в японската терапия ЮМЕЙХО и имаме изграден ЮМЕЙХО Център – Докузанов & Ко. (www.yumeiho-centre.com). Дейността ни включва услуги, продукти и решения за възстановяване и профилактика на здравето с оптимално съотношение качество/цена, фокус към потребностите на клиентите ни и първокласно обслужване. С ЮМЕЙХО се възстановяват след полет руските космонавти, използват го спортисти и в световен мащаб се смята за терапията на елита. Често ни посещават чужденци, които за решаване на свои телесни или психо-емоционални проблеми са търсили именно японския метод ЮМЕЙХО (YUMEIHO).

Стремежът ни е да развием Лечебен туризъм в и извън България, който да бъде алтернатива не само на масовия туризъм, но и на потребителския кръг туристи.
Каузата ни е този туризъм да носи нови послания, приоритети, преживявания, емоции и надежди. Страната ни е богата на минерални извори, луга и природа с доказано лечебно въздействие. Съчетанието на тези места с нашата терапия не е задължително, но допринася за по-добрата реализация на идеята ни.

Търсим съмишленици и партньори-туристически агенции, които биха желали да доразвием съвместно нашите решения и услуги и да ги включат в своите каталози и оферти.


Предлагаме:

 • Пакет или отделни профилактични/ лечебни процедури, съчетани с туризъм;
 • ЮМЕЙХО-Ваканции в България и в екзотичните кътчета по света;
 • Зелени, Сини и Бели ЮМЕЙХО училища;
 • Клубна карта „Баланс”, която предоставя отстъпки за притежателя и неговото семейство за всички СПА центрове с марката „Баланс” и финансови постъпления за туристическата агенция;
 • Партньорска Програма, гарантираща финансови приходи за туристическата агенция, изпратила свои клиенти (туристи) в ЮМЕЙХО Център – Докузанов & Ко., София.

Начинът на предлагане, протичане и ангажиране на туристите, както и всичко останало можем да обсъдим при интерес от Ваша страна.

 

За повече информация и връзка с нас:

Академия на здравето Св. Лука ООД
ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.
София 1000, ул. Веслец 24
Тел. +359 2 983 65 18;
GSM: +359 887 480 369; +359 899 815 705; +359 879 456 826
Факс: +359 2 468 25 98
Е-mail: info@yumeiho-bg.com

Ако сте попаднали случайно на тази страница, но желаете да получавате информация за бъдещи наши инициативи, мероприятия, актуални промоции, специални предложения и оферти, свързани с ЮМЕЙХО и нашата дейност, моля, регистрирайте се на сайта ни: 

www.yumeiho-centre.com

За да не попадат нашите съобщения в папка "SPAM" (СПАМ), добавете newsletter@yumeiho-bg.com във вашия списък с адреси в електронната си поща.

Харесайте нашата страница във Фейсбук!

С Уважение, 
Лука Докузанов (управител) и Екипът на Академия на здравето Св. Лука ООД и на ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.

www.yumeiho-centre.com 
www.yumeiho-bg.com

© Academy of Health Saint Luka, YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.

 

 

 

 

 

 

Дата: 23.06.2014, 17:05 ч.

Прочетете още:
 • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

  ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

 • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

  Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

 • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

  upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.