Предложение 3 и 4

Предложение за системни и комплексни възстановителни ЮМЕЙХО процедури за корпоративни клиенти

 Уважаеми работодатели, мениджъри, служители, работещи,


Ние, от Академия на здравето Свети Лука и YUMEIHO Centre – Dokuzanov & Co. полагаме усилия нашите клиенти да бъдат убедени в значимостта на ЮМЕЙХО профилактиката за тяхното здраве и благосъстоянието им.
Кои са ценните неща в живота е въпрос, по който повечето от нас имат мнение. Независимо от това, всички искаме да сме здрави и щастливи. Факт е обаче, че много хора със здравословни, емоционални проблеми имат нужда от поне малко помощ, за да променят начина си на живот. 

Ние сме екип от професионалисти, готови да споделят с вас радостта от балансирания начин на живот и постижения ни в тази област чрез методите на японската терапия ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Ако все още не знаете какво е японският метод ЮМЕЙХО, разгледайте сайта ни (www.yumeiho-centre.com).

Следващото предложение за системни и комплексни възстановителни ЮМЕЙХО процедури са само за корпоративни клиенти:
 

 • Собственици на фирми, Мениджъри;
 • Стоматолози, които са принудени от работата си дълго време да стоят в едно положение и да извършват еднотипни движения;
 • IT специалисти и работещи дълго време с компютри, което довежда до най-неблагоприятното натоварване на гръбначния стълб;
 • Хора с еднообразен начин на работа и еднообразна позиция на тялото при работа;
 • Хора, които често сменят часовите зони и това променя енергетиката в организма (пилоти, стюарди, бизнесмени, хора от шоу бизнеса, пътуващи). За да се възстанови и адаптира организма от промяната, най-подходяща е ЮМЕЙХО терапията, която бързо балансира организма и синхронизира биологичните ритми;
 • Хора, които нямат време или са мързеливи – ЮМЕЙХО е фитнес, стречинг и йога в едно;
 • Хора с гръбначни изкривявания, дископатии и с болки във врата, раменете, краката и други здравословни проблеми. Знаете ли, че в основата на всички болести – от хремата до импотентността – лежи незадоволителното състояние на гръбначния стълб. Знаете ли, че да сме слаби или дебели, зависи от това накъде е изместен Центърът на тежестта на тялото ни. Има стотици изследвания, които доказват, че нарастване с 5 единици на Индекса на телесните мазнини (ИТМ) увеличава с около 50% риска от различни ракови заболявания. Няма нужда да се задълбочаваме в последствията като диабет, високо кръвно налягане, сърдечна недостатъчност и т.н. В този ред на мисли е странно, че правителството у нас се бори повече с пушенето на закрито, отколкото срещу некачествените храни и обездвижването на нацията.
 • Хора с наднормено тегло - много изследвания доказват, че затлъстяването пречи на работоспособността. Умните фирми полагат усилия да насърчат своите служители да живеят активно и здравословно.
 • 95% от хората с инсулти имат изместен шиен прешлен и постоянно напрежение във врата.

Ако сте собственик на фирма или мениджър и търсите решение как Вие и екипът Ви във фирмата да работите по-сплотено, по-успешно, по-ефективно и да сте по-здрави, по-креативни и щастливи, това предложение е за Вас.
Повечето хора прекарват 1/3 от денонощието на работното си място и за това бизнесът трябва да окаже някакво съдействие служителите да са винаги във форма. А и Вие самите ще спечелите от това.

Няма спор, че хората които се чувстват удобно в тялото си са по-приветливи, по-лесно общуват с околните и са по-способни да се концентрират.

Какво може да направи бизнесът за своите служители и тяхното уелнес състояние?

Предлагаме Ви по договаряне:

 • Абонамент с карти „Баланс на естетика , психология и физика” за фирми;
 • Мобилен СПА – в офисите и на работното място;
 • Тийм билдинг;
 • Терапия с предварително записване при нас в ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.;
 • Предложете на своите служители и работници съфинансиране или цялостно поемане на разходите след постигане на конкретни резултати. Нека и двете страни са достатъчно мотивирани и ангажирани.

Поставете проблема в дневния ред на Вашата организация. Уверете своите служители, че Ви е грижа за тяхното здраве. Запознайте ги с основните опасности и възможности за тяхното физическо състояние. Нека бъдат наясно, че имате добрата воля да им помогнете да станат по- добре. Създайте им Баланс между професионално и лично време. Самите Вие ще спечелите, ако служителите Ви са във форма.

Няма нужда да отделяте средства и да оборудвате 100 м2  с най-модерни уреди. Достатъчно е да заделите една стаичка. Нашата терапия се извършва върху дюшек на пода, а ползващите терапията трябва да имат анцунг или свободни памучни дрехи.

Дали грижата за здравето ни трябва да бъде основно грижа на държавата, на работодателя или е изцяло индивидуално решение и осъзнаване. Затова всеки може да ни се обади и да си запише час при нас, намираме се в центъра на София, ул. Веслец 24.

Ще се радваме да ни потърсите!

  

За повече информация и връзка с нас:
 
Академия на здравето Св. Лука ООД
ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.
София 1000, ул. Веслец 24
Тел. +359 2 983 65 18;
GSM: +359 887 480 369; +359 899 815 705; +359 879 456 826
Факс: +359 2 468 25 98
Е-mail: info@yumeiho-bg.com
 
Ако сте попаднали случайно на тази страница, но желаете да получавате информация за бъдещи наши инициативи, мероприятия, актуални промоции, специални предложения и оферти, свързани с ЮМЕЙХО и нашата дейност, моля, регистрирайте се на сайта ни: 
 
За да не попадат нашите съобщения в папка "SPAM" (СПАМ), добавете newsletter@yumeiho-bg.com във вашия списък с адреси в електронната си поща.
 
 
С Уважение, 
Лука Докузанов (управител) и Екипът на Академия на здравето Св. Лука ООД и на ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.
 
© Academy of Health Saint Luka, YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.

 

 

Дата: 23.06.2014, 16:21 ч.

Прочетете още:
 • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

  ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

 • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

  Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

 • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

  upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.