БЛАТВОРИТЕЛНОСТ

Всеки, който иска да прояви своята благотворителност, може направи това, избирайки една (или повече) от следните форми:

 

 Нужно е да помогнем на децата си

Всичко случващо се в живота на човека зависи първо от здравето му. А здравето зависи първо от състоянието на гръбначния стълб. Това, което трябва да научим още от детството си е, че здравето изисква ежедневни грижи, така, както миенето на зъбите или на ръцете преди хранене. Затова отделяме изключително внимание на профилактиката. Смятаме, че формирането на навици и поемането на отговорност за собственото си здраве и за здравето, както на своето дете, така също и на останалите деца е фундаментален принцип в образованието и здравеопазването.

 
Има голям брой деца, който са с диагноза „гръбначно изкривяване”. Но има огромен брой деца, който „впечатляват” с неправилна стойка, лоша походка, различна височина на раменете, износват обувките си неравномерно. Тези признаци често не се забелязват от родителите или не им се обръща нужното значение. Ако едно дете има изкривена стойка, трябва да се действа навременно, защото с възрастта изкривяванията се задълбочават и увеличават. Игнорирането на проблема води до тайни физиологически, емоционални и дори умствени проблеми.

 

В помощ на децата с гръбначни изкривявания


Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко. от 3 години работи по Проект „Здрав гръбначен стълб за българските деца”, защото последните изследвания в България показват, че всички ученици са с гръбначни изкривявания.

Реализирали сме десетки безплатни семинари, обучения и терапии в помощ на децата със сколиоза, кифоза, ДЦП и други здравословни проблеми.

В началото на 2014 г. започнахме Благотворителна кампания чрез Фондация „Здраве от Япония” за набиране на средства в полза на деца в неравностойно положение с гръбначни изкривявания, детска церебрална парализа, психо-соматични и други здравословни проблеми, на които можем да помогнем чрез методите на ЮМЕЙХО, без медикаменти и странични явления.


До момента Проектът „Здрав гръбначен стълб за българските деца” се реализира от родителски дарения, дарения на наши клиенти и от личен фондов капитал. Понастоящем изпитваме затруднения. Нуждаем се от нова апаратура за измерване на Центъра на тежестта на човека, оборудване и уреди за физическата подготовка и изправителни процедури за гръбначния стълб. Целта ни е да допълваме средствата на родителите и да подпомагаме необходимото лечение и редовните ЮМЕЙХО процедури да не бъдат прекъсвани.


Вашата съпричастност и Вашата предоставена помощ е изключително значима сега, в условия на икономическа криза и считаме, че тази помощ за децата с тежки здравословни проблеми ще бъде многократно увеличена!

Всеки, който иска да прояви своята благотворителност, може да направи това, избирайки една (или повече) от следните форми:

1. Парична подкрепа
2. Доброволен труд
3. Логистична подкрепа
4. Помещение, организация
5. Други начини

 

Банкова сметка:
Фондация „Здраве от Япония”
Алианц Банк България АД
Банкова сметка:
IBAN: BG 58 BUIN 9561 1000 4307 90
BIC: BUINBGSF


Пожелаваме Ви здраве, щастие и благополучие и вярваме искрено, че заедно ще продължим в това начинание!

  
За повече информация: 

Академия на здравето Св. Лука ООД
ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.
София, ул. Веслец 24
Тел. +359 2 983 65 18;
GSM: +359 887 480 369; +359 899 815 705; +359 879 456 826
Факс: +359 2 468 25 98
Е-mail: info@yumeiho-bg.com

Ако сте попаднали случайно на тази страница, но желаете да получавате занапред информация за бъдещи наши инициативи, мероприятия и новини, свързани с ЮМЕЙХО, регистрирайте се на сайта ни: 
www.yumeiho-centre.com и запомнете в списъка с адресите на електронната си поща e-mail: newsletter@yumeiho-bg.com


Харесайте нашата страница във Фейсбук!


С Уважение: Лука Докузанов – Управител на Академия на здравето Св. Лука ООД и ЮМЕЙХО Център – Докузанов и Ко.

www.yumeiho-centre.com 
www.yumeiho-bg.com

© Academy of Health Saint Luka, YUMEIHO CENTRE – Dokuzanov & Co.

 

 

Дата: 01.07.2014, 16:19 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.