ЮМЕЙХО за красива коса

Открай време косата е символ на жизнената сила на човека. Здравият косъм се задържа от пет до седем години на главата и през това време пораства около 70 см., преди да падне. Здравият човек губи на ден около 70 косъма.

Тъй като косата е символ и чувствителен показател на жизнената сила, човек може със здравословно хранене да допринесе много за предотвратяване преждевременното окапване на косата.

ПРЕЖДЕВРЕМЕННИЯТ КОСОПАД ОБАЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕДОТВРАТЕН.

Съвременните диетолози, биохимици и ендокринолози са установили, че пшеничните зародиши, слънчогледовите семки и лецитинът действат благоприятно на косата. Полезни освен това са салатите, пресните плодове (особено кайсиите), семената и ядките. Липсата на достатъчно витамини и протеини в храната не е единствения проблем, увреждащ косата. Това може да е породено и от нарушаването на работата на щитовидната жлеза. Важна е и психохигиената, защото натоварената душевност засилва косопада. С една дума всичко, което е в полза на доброто здраве, е полезно и за косата.

Ако косата ви започне да цъфти, къса се и пада, въпреки че ползвате "подходящия за вашия тип коса шампоани подхранващи маски", това вече е тревожен симптом.
Истинското решение изисква грижа за живата част на косъма – подхранване на неговата луковица. Луковицата е под повърхността на кожата и се храни отвътре, от кръвта.

ЮМЕЙХО е високоефективен природен метод за самовъзстановяване на организма без лекарства и успешно се прилага при косопад (алопеция) и нарушения на скалпа.
Тази терапия има способността, с помощта на различни мануални техники да влияе върху всички области на тялото и подобрява кръвоснабдяването, лимфния поток, мускулния тонус, нерви, вътрешните органи и като крайна цел възстановява хармонията и баланса на Човека.
 

Прочетете още:
  • Хронични болки в гърба

    upload.53d21ae56152b5.64108353.jpgПословицата "Всеки носи своя кръст" говори за тясната зависимост между психиката и проблемите с гръбнака. Не напразно за силните хора се казва, че "имат яка гърбина".

  • CalDenx ® - Уникален комплекс за здравето на костите

    upload.53d0da96bece94.62845516.jpgКалцият е от съществено значение за поддържане на здрави кости и зъби. Той е ключов елемент в другите системи на тялото, като например на нервната система: при функциониране на нервните клетки калция се усвоява от костните тъкани. Недостигът на калций в костните тъкани може да доведе до тяхното отслабване.

  • Дафинов лист за прочистване на ставите

    upload.53ce771188afe3.65549515.jpgИзпитана народна рецепта за шипове и отлагания на соли.

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.