Изтласкване на Болката - навън или ... навътре до следващото обостряне

Както каза едно момиче - наша клиентка, след като наистина достигна до Божествената същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO): "СТРАХЪТ ОТ БОЛКАТА Е ПО-СТРАШЕН ОТ САМАТА БОЛКА!".

Болката не е основното, което Ви спира Вас и повечето хора да ползват ЮМЕЙХО. Както и почти всички хора, навярно и Вие носите в себе си Физическа, Психическа, Емоционална и Душевна болка, която умело потискате и е много по-голяма от болката, която бихте изпитали по време на ЮМЕЙХО сесия.
Страхът не идва от самата болка, която носите и от това, че ще я пуснете ... Страхът не е и от очакваната болка от ЮМЕЙХО.
СТРАХЪТ Е ОТ КАРДИНАЛНИТЕ И ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ, КОИТО НЕМИНУЕМО ЩЕ НАСТЪПЯТ ВЪВ ВАС ОТ ЮМЕЙХО!
ВИЕ НАВЯРНО, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ХОРА, ИСКАТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ НЕЩО В СВОЯ ЖИВОТ, НО ДЪЛБОКО В СЕБЕ СИ СЕ СТРАХУВАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ТОВА, ЗАЩОТО ВСЯКА ПРОМЯНА Е СВЪРЗАНА С НАПУСКАНЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ЗОНА НА КОМФОРТ".
ВСИЧКО, КОЕТО СЕ НАМИРА ИЗВЪН ТАЗИ „ЗОНА НА КОМФОРТ” Е НЕПОЗНАТО И ПЛАШЕЩО И ВИ КАРА ДА ИЗПИТВАТЕ СИЛЕН ДИСКОМФОРТ, ДОРИ ТО ДА Е ПО-ДОБРО И ПО-ХУБАВО ОТ СЕГАШНОТО ВИ СЪСТОЯНИЕ!
ВИНАГИ РАЗШИРЯВАНЕТО НА СОБСТВЕНАТА „ЗОНА НА КОМФОРТ” Е НЕМИНУЕМО СВЪРЗАНО С ИЗПИТВАНЕТО НА СИЛЕН ДИСКОМФОРТ!
Именно това е плашещото в ЮМЕЙХО и оттам идва ГОЛЕМИЯТ СТРАХ – СТРАХЪТ ОТ ПРОМЯНАТА!
ЮМЕЙХО може да бъде напълно безболезнено. Но, за да има ефект и да настъпят благоприятните промени във Вас, ще е необходимо да правите всеки ден ЮМЕЙХО толкова време, колкото време съществува даденият Проблем, който искате да разрешите. Ако допуснем, че Вие сте от 99,98% от хората, които се раждат с изместен Център на тежестта, което е в основата на Учението ЮМЕЙХО, то за разрешаването на даден проблем, който е свързан именно с това изместване, ще са необходими толкова години, на които Вие сте сега, да Ви се прави всекидневно БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЮМЕЙХО, за да се реши проблемът.
СВОБОДАТА НА ИЗБОРА ни е даден Свише сами да избираме кога и как ще решаваме Проблемите, които ни се дават, за да израстваме, а заедно с това нашите Души да придобият нова опитност.
Има „специалисти” по ЮМЕЙХО, които ще обещаят да Ви решат проблема с десет процедури … Отидете при тях!
Има и „специалисти”, които ще Ви обещаят БОЖЕСТВЕН МАСАЖ (напълно базболезнено ЮМЕЙХО) … Отидете и при тях!
След време, когато усетите, че ПРИЧИНАТА на Проблема не е премахната, Вие можете да продължите да живеете по същия начин, както сте живели досега и да си носите Страданието.
СТРАДАНИЕТО СЪЩО Е ПЪТ, ПО КОЙТО СЕ РАЗВИВА ДУШАТА!
Но все пак, ако някога решите да премахнете Страданията си и Причината, която ги предизвиква – можете да дойдете при нас! Ще се опитаме да Ви помогнем да направите това, съобразявайки се с вашите Конституция, Тип нервна система, Жизнена енергия, Темперамент, Социален статус, Темп на развитие и Време.
Не забравяйте, че ПЪТЯТ Е ЕДИН и единствено от Вас зависи как и за колко време ще го изминете! Колкото по-стар е някой проблем и колкото по-бързо искате да го разрешите – ще ви трябват толкова повече Ресурси (Енергия, Лична промяна, Скорост на трансформация, Средства и т. н.)!

ДАВАЙТЕ И ПОЛУЧАВАЙТЕ ЛЮБОВ!!!
Когато Човек приема и отдава Любов - той приема и Бог, защото БОГ Е ЛЮБОВ!
ЗАТОВА ЛЮБОВТА ПОБЕЖДАВА ВСИЧКО!
 

Източник: Лука Докузанов, 11.02.2013

Прочетете още:
  • Хронични болки в гърба

    upload.53d21ae56152b5.64108353.jpgПословицата "Всеки носи своя кръст" говори за тясната зависимост между психиката и проблемите с гръбнака. Не напразно за силните хора се казва, че "имат яка гърбина".

  • CalDenx ® - Уникален комплекс за здравето на костите

    upload.53d0da96bece94.62845516.jpgКалцият е от съществено значение за поддържане на здрави кости и зъби. Той е ключов елемент в другите системи на тялото, като например на нервната система: при функциониране на нервните клетки калция се усвоява от костните тъкани. Недостигът на калций в костните тъкани може да доведе до тяхното отслабване.

  • Дафинов лист за прочистване на ставите

    upload.53ce771188afe3.65549515.jpgИзпитана народна рецепта за шипове и отлагания на соли.

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.