Анемия

При анемията (малокръвие) в повечето случай съществува липса на желязо и поради това и на твърдост, устойчивост. Така, космическата енергия, която вдишваме, не може да се трансформира в собствена енергия на тялото.

Този дефицит е физически израз на отказа от проява на собствена активност, като дори не приемаме своя дял от енергията. Анемията е особена форма на „слаб АЗ”, която води до липса на настроение, безрадостност и слабост. Изцеляването става чрез активиране на силите. Трябва да се научим да бъдем енергични и да изискваме от себе си да правим „необходимото.
 

Прочетете още:
  • Хронични болки в гърба

    upload.53d21ae56152b5.64108353.jpgПословицата "Всеки носи своя кръст" говори за тясната зависимост между психиката и проблемите с гръбнака. Не напразно за силните хора се казва, че "имат яка гърбина".

  • CalDenx ® - Уникален комплекс за здравето на костите

    upload.53d0da96bece94.62845516.jpgКалцият е от съществено значение за поддържане на здрави кости и зъби. Той е ключов елемент в другите системи на тялото, като например на нервната система: при функциониране на нервните клетки калция се усвоява от костните тъкани. Недостигът на калций в костните тъкани може да доведе до тяхното отслабване.

  • Дафинов лист за прочистване на ставите

    upload.53ce771188afe3.65549515.jpgИзпитана народна рецепта за шипове и отлагания на соли.

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.