ЮМЕЙХО - Йога, Стречинг и Фитнес в едно!

Как се побеждава СТРЕСА? Всеки решава този проблем по свой собствен начин.

•  Според проучвания на общественото мнение, 46% от българите се освобождават от стреса с гледане на телевизия, 19% - чрез музика и танци, 16% от нашите съграждани се опитва да се измъкнат от стреса с храна, 19% разчитат на алкохолните напитки, 12% облекчават напрежението на стадиони и спортни зали и 9% смятат, че най-добрият лек за стреса е секса.
Нито един от начините, за съжаление не е съвършен.

• Телесната терапия позволява да се реши проблема на стреса добре. Юмейхо терапия се превежда като лечение, с цел самолечение. Това е наистина божествена терапия, която прави чудеса. Тя е синтез от най-добрите мануални техники и помага на организма ни да се отърве от стреса чрез безопасно освобождаване на блокажите. И ние всички знаем, че здраво тяло - здрав дух ..

• Терапевтичната сесия трае 1,5-2 часа, провежда се на пода върху мека постелка през памучни дрехи и е придружена от чувство на комфорт за клиента.

• ЮМЕЙХО терапия широко се практикува в много страни по света и се счита за елитарна. Методът е без странични ефекти и усложнения. При извършване на пълен курс и спазването на основните препоръки ефективността на метода е много висока.

Дата: 24.04.2013, 13:20 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.