НОВО! БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА с измерване на Центъра на Тежестта

Това е една възможност да проверите своето здравословно състояние, имате ли гръбначно изкривяване, правилна ли е стойката ви или само да измерите Центъра на Тежестта си.

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА с измерване на Центъра на Тежестта ще се провежда:
Всеки четвъртък само на месец Февруари, 09.00 - 21.00 часа
Само с предварително записване на тел.: 02 983 6518, 0879 456826, 0887 480369.

Поводът: Според източния календар 2013 ще настъпи на 10 февруари и ще бъде под покровителството на Черната Водна Змия. Тази година е великолепен момент да изменим целия свой живот към по-добро, да свалим "старата кожа" и с мъдрост да подредим нещата и процесите. 2013 е особено важна за здравето, самопознанието и осъзнаването ни.

Защо измерваме Центъра на тежестта на Човека: Изместването на Центъра на Тежестта на Човека говори за нарушаване на природните закони, а това неизбежно води до нарушения в работата на организма!

Дата: 28.01.2013, 15:55 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.