ЛЕКЦИЯ „Остани на място със своите болести или върви напред”

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ЛЕКЦИЯТА НА ЛУКА ДОКУЗАНОВ: „Остани на място със своите болести или върви напред”

Ще се проведе във Велинград като част от Програмата на "Събор на здравето" на 27 юли 2013 г. от 17.00 часа в голамата зала на Общината.
Който иска може да се запише за индивидуална консултация и терапия на тел. 0879 456826, 0887 480369 (с ползване на цени с отстъпки за терапия във Велинград от 24.07.2013 до 28.07.2013 или в ЮМЕЙХО ЦЕНТЪРА в София до 9.08.2013 г.).
 

„Остани на място със своите болести или върви напред”

Според мен ти трябва да вървиш напред и да побеждаваш. Да побеждаваш преди всичко собствената си леност, която ще ти пречи. Идеалното здраве е реалност и връх, който всеки сам трябва да покори. Затова работи и напред!
Аз само искам да ви запозная, че в основата на всички болести - от хремата до импотентнсостта – лежи незадоволителното състояние на Гръбначния стълб. И ако се възстанови гръбначния стълб, излекува се, то всички останали болести ще си отидат.


Лука Докузанов - инженер-физик-изследовател, завършил Институт по оптико-електронни лазерни прибори и системи (ЛИТМО)в Ленинград. Работил в БАН като научен сътрудник. Проектирал е уреди за ирисова диагностика и е изучавал тази медицинска специалност.
Изучавал е и се занимава с Рефлексотерапия, Ароматерапия, Медицинска радиестезия, Диетолечение (спечелил конкурс I място за програми за оптимално хранене на издателство Кибеа), Хомеопатия (завършил е Лондонския колеж по класическа хомеопатия и четири години работи в Оздравителен Хомеопатичен Център „Фитолек”), Рейки, Микотерапия (Фунготерапия), Силва Метод, Кристалотерапия и др.
В търсене на личен проблем и на отговора, защо въпреки напредване на медицината, страданията на човешкото тяло и Дух не намаляват, достига до философията Юмейхо (YUMEIHO). И както той обича да казва „ЮМЕЙХО най–дълбоко въздейства от всички познати методи и в същото време е най-бързият и най-екстремалният Път Човек да преоткрие своята Божествена същност”. Учи при създателя на терапията японския проф. М. Сайонджи. Г-н Докузанов е с 20-годишна практическа и научна работа и 10-годишен преподавателски опит на метода ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Посетил е и е черпил от мъдростта и знанията на много Учители и монаси в манастирите на Атон (Света гора), манастира Шао Лин и храмове в Индия, Непал и Тибет.

Основава „Академия на здравето Св. Лука” и Юмейхо Център - Докузанов & Ко. (2008 г.) върху необходимостта от:
• качествени комплексни и системни оздравителни процедури с внимателен индивидуален подход към всеки клиент:
• обучителни семинари за повишаване на информираността и самосъзнанието на хората (Лука Докузанов е провел над 50 безплатни семинари);
• създаване на Стандарт в ЮМЕЙХО терапията;
• въвеждане на инициатива за Профилактика.
Семеен с две деца.

В Юмейхо Център - Докузанов & Ко. се срещат старото и новото в най-добро съчетание на древните знания с най-съвременните технологии. Освен процедури се предлагат и японски системи за здраве, продукти за превенция, лечение и с козметичен ефект.


Отзиви на наши клиенти:
П. Ботева - „По време на инцидент при пътуване бях получила хлътване на ребро от дясната страна, поради което мястото много ме болеше и се бях превила така, че не можех да се изправя. След една-две ЮМЕЙХО процедури за изправяне на гръбначния стълб, реброто възстанови нормалното си положение и болката изчезна. Този масаж ми помогна и за проблеми с шийните прешлени, където имам от доста време болки от ошипяване. Благодаря на тарапевта Лука Докузанов за помощта, която ми оказа.”
Д-р Вергиния Минчева - „Наистина е Божествен този вид масаж, защото с него могат да се постигнат чудеса не само като хармонична промяна на телосложението, но и трансформация в психическите нагласи.”
Веселинка Петрова - „Болките преминаха и аз се чувствах като с пораснали крилца, имах усещането, че мога да летя, станах по-весела и спокойна. След четиринадесетата процедура започнах да изпитвам удоволствие и да се отпускам при масажа. На моменти даже се унасях в сън. Хората около мен забелязваха промяна и ме питаха какво се е случило.”
Гергана Тодорова - „Когато ЮМЕЙХО терапията се прави по правилата на изкуството е изключително трудоемка за терапевта, но резултатите са впечатляващи.”


Какво е ЮМЕЙХО?
Древен и модерен, практичен, логичен, основаващ се на Природата и много ефективен метод, който може да помогне на Човека да реши почти всеки проблем. Предполагаме, че всеки проблем има причина, често травма, преживяна в детството от момента на раждане (в нашия ЮМЕЙХО Център провеждаме индивидуално професионално интервю, състоящо се от няколко части). Когато тази причина може да се намери и третира с най-подходящата система за увеличаване нивото на Енергия - Тялото, Ума и Душата на Човека като цяло се хармонизират и лекуват. С този прост механизъм може да реши почти всичко, което ни притеснява и разболява. ЮМЕЙХО е холистичен метод, т.е. работа с Умственото и Емоционалното тяло на Човека, неговото съзнание и подсъзнание, активиране на жизнената му енергия. Използва рехабилитационни методи и елементи на остеопатия, което значително ускорява възстановяването без медикаменти, дори и при сложни случаи. Още след първите процедури се усеща прилив на енергия, което води до физическо и психическо благополучие. Има подмладяващ ефект.
 

Дата: 24.07.2013, 14:50 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.