Записване за семинара по ЮМЕЙХО „Гръбначен стълб – основа на здравето”

Надяваме се, че всичко, което ще представим на този семинар - упражнения, рецепти, препоръки - ще ти помогне. Надяваме се също, че след него ще започнеш заниманията ден след ден, упражнение след упражнение и непременно ще постигнеш БАЛАНС и ХАРМОНИЯ. Иска ни се да внушим мисълта, че ти трябва да се надяваш преди всичко на себе си.

 Дата: 19 май 2013 от 13:00 часа

Място: София, ул. Родопи 68, Зала Drazhall (http://www.drazhall.com/)
Градски транспорт:
автобуси: 11, 78, 85, 86, 285, 309, 310, 404
тролейбуси: 6, 7,9,11
метростанция: Лъвов мост
 
Семинарът е полезен за всеки, който иска да подобри своето физическо и душевно здраве.
Ще бъде измерен Центърът на тежестта на всички участници, индивидуална консултация и диагностика, а желаещите да им бъде направена процедура трябва да си носят подходящ екип (свободни памучни дрехи, анцунг), чаршаф и чехли.
 
Специална покана към тези, които се занимават с мануална терапия: ще бъдат представени продукти, уреди и системи за здраве, които да използвате в своята практика.

Само с предварително записване на тел. 0879 456826, 0887 480369, 02 9836518.
 

Дата: 10.05.2013, 11:50 ч.

Прочетете още:
  • ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!

    ЧЕСТИТА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА!Не е от значение какви сме се родили, а какво ще направим през отреденото ни време. Светът е такъв, какъвто Бог го е създал. Но Бог не променя Света. ЮМЕЙХО (YUMEIHO) – също … Това правят хората, които го ползват.

  • ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016 ГОДИНА, И НЕКА ТЯ Е ПО-ДОБРА, И ПО-УСПЕШНА ОТ ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ ДОСЕГА!

    Бъди с Академия на здравето Свети Лука ООД и ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – Докузанов и Ко. през Новата 2016 година!Тази Коледа, преди да отвориш подаръците, отвори сърцето си! Само така ще можеш да приемаш и отдаваш ЛЮБОВ. Постигането на това състояние е дълбоката същност на ЮМЕЙХО (YUMEIHO). Единствено Любовта лекува всичко и е най-силната сътворяваща и градивна сила в Природата. Смей се! Обичай! Чувствай се фантастично и изживей приключенията с ЮМЕЙХО (YUMEIHO) уикендите, ЮМЕЙХО (YUMEIHO) ваканциите и Пътуващите ЮМЕЙХО (YUMEIHO) семинари, които организираме!

  • Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

    upload.54e50a0a66adf6.17869419.jpgАкадемия на здравето Св. Лука и ЮМЕЙХО Център - Докузанов и Ко. Поздравява всички свои бивши, настоящи и бъдещи клиенти, Учители, колеги, ученици, партньори, съмишленици, съидейници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА с настъпващата на 19-ти февруари Китайска Нова Година (新年, синйен) на Синята (Зелената) дървена Коза (Овца) Щастлива, успешна и ползотворна Нова година на синята (зелената) дървена Коза (Овца)!

Абонирайте се за да получавате новини, актуални промоции и допълнителна информация свързана YUMEIHO CENTRE.